Σύσκεψη για την κυκλοφορία ΟΑΣΑ στην πόλη
Κοινωνία

Σύσκεψη για την κυκλοφορία ΟΑΣΑ στην πόλη

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην Αγία Παρασκευή για να διευθετηθούν θέματα κυκλοφορίας των λεωφορείων του ΟΑΣΑ στην πόλη, επί της οδού Αγίου Ιωάννου. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του Δήμου:

Την Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014, με πρωτοβουλία του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης κ. Γραμματίδη και σε συνέχεια παραπόνων-καταγγελιών δημοτών, πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο συνάντηση εργασίας με θέμα την κυκλοφορία ΟΑΣΑ στην πόλη μας. Στη συνάντηση μετείχαν ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς, οι αντιδήμαρχοι, ο διοικητής Διεύθυνσης Β/Α Αττικής, ο διοικητής Τροχαίας Αγίας Παρασκευής, εκπρόσωποι του Σωματείου εργαζομένων ΟΑΣΑ, ο πρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ και εκπρόσωποι της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Βασικό άξονα της σύσκεψης αποτέλεσε η κυκλοφορία των αστικών λεωφορείων επί της οδού Αγίου Ιωάννου και ειδικότερα η επαναφορά της καθόδου του Β5 από την οδό Αγίου Ιωάννου αντί της οδού Ειρήνης.

Για να καταστεί αυτό εφικτό πρέπει να πληρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:

1) Ο Δήμος να προχωρήσει στις αναγκαίες παρεμβάσεις και εργασίες διεύρυνσης του πεζοδρομίου επί της γωνίας Αγίου Ιωάννου και Ελβετίας προκειμένου να αποτρέπεται, το παρκάρισμα οχημάτων.

2) Να ολοκληρωθεί η εφαρμογή της ελεγχόμενης στάθμευσης επί της οδού Αγίου Ιωάννου.

Με την εκπλήρωση των παραπάνω προϋποθέσεων, οι αστυνομικές αρχές δεσμεύτηκαν ότι θα λάβουν όλα τα αναγκαία μέτρα και θα προχωρήσουν στις ενδεδειγμένες ενέργειες ελέγχου στάθμευσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet