Υπό καθεστώς Covid-19 οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου στον Δήμο Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

Υπό καθεστώς Covid-19 οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου στον Δήμο Αγίας Παρασκευής

Υπό το καθεστώς των νέων δεδομένων που έχει επιφέρει στην χώρα μας η πανδημία του κορωνοϊού, εορτάστηκε η ιστορική επέτειος τους «ΌΧΙ» στην Αγία Παρασκευή, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή.

Ειδικότερα, όπως σημειώνει η διοίκηση, χωρίς παρελάσεις και με την παρουσία ελάχιστου κόσμου (λόγω των μέτρων κατά της διάδοσης της πανδημίας) η πολιτική ηγεσία του Δήμου, προεξέχοντος του δημάρχου Βασίλη Ζορμπά, τίμησε τους ήρωες του 1940 που θυσίασαν την ίδια τους την ζωή για την ελευθερία και την ανεξαρτησία του ελληνικού έθνους.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι ο κ. Ζορμπάς έδωσε το «παρών» στη δοξολογία που έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής και ακολούθως, μαζί με τους επικεφαλής των παρατάξεων του Δήμου, κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο Ηρώων της κεντρικής πλατείας της πόλης, ενώ, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, στεφάνι κατατέθηκε και στο μνημείο ηρωίδας γυναίκας της Πίνδου.

Το «παρών» έδωσαν οι αντιδήμαρχοι του Δήμου, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, αλλά και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, με τη Φιλαρμονική του Δήμου να δίνει την δική της εορταστική νότα, καθ’ όλην τη διάρκεια των εκδηλώσεων, καταλήγει η δημοτική αρχή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet