Φ. Αλεξόπουλος: Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής «à la carte»
Κοινωνία

Φ. Αλεξόπουλος: Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής «à la carte»

Με αφορμή την απόφαση του Δήμου Αγίας Παρασκευής να ενισχύσει με ποσό 60.000 ευρώ τη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή, για αγορά φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών και tablets, o επικεφαλής της παράταξης Σύγχρονη Πόλη, Φώτης Αλεξόπουλος, αναφέρει ότι «πίσω από την αδιαφορία του δημάρχου για την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή κρύβεται πολιτική σκοπιμότητα», αφού σύμφωνα με τον ίδιο «οι μικρότεροι μαθητές δεν θα ψηφίζουν στις εκλογές του 2023».

Ειδικότερα, ο κ. Αλεξόπουλος σημειώνει στη σχετική ανακοίνωση:

Δεν υπάρχει λογική στην απόφαση του δημάρχου Αγίας Παρασκευής να εκταμιεύσει 60.000 ευρώ για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και μηδενικό ποσό για την Πρωτοβάθμια.

Η μοναδική εξήγηση είναι ότι ίσως «μακροπρόθεσμα τη βλέπει» ως ευκαιρία για μια καθαρά ψηφοθηρική κίνηση του 2023. Έτσι μάλλον τον συμβούλεψαν οι σύμβουλοι του. Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει.

Ο δήμαρχος προσπαθεί να «στρώσει τον δρόμο» για τις εκλογές του 2023 και μοιράζει laptops και tablets στους μαθητές γυμνάσιου και λυκείου, οι οποίοι, αρκετοί από αυτούς θα ψηφίζουν το 2023… Βλέπετε η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση αργεί να ψηφίσει.

Στην πολιτική αυτό λέγεται «Μαυρογιαλουρισμός». Από την ταινία «Υπάρχει και φιλότιμο» με τον αείμνηστο Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet