Φ. Αλεξόπουλος: Η «παράλογη» κόντρα δημάρχου Αγ. Παρασκευής με τη νεολαία ζημιώνει τις επιχειρήσεις
Κοινωνία

Φ. Αλεξόπουλος: Η «παράλογη» κόντρα δημάρχου Αγ. Παρασκευής με τη νεολαία ζημιώνει τις επιχειρήσεις

Στο θέμα του αστυνομικού αποκλεισμού της πλατείας Άη Γιάννη, τον οποίο συνδυάζει με την επιχειρηματική δραστηριότητα στην Αγία Παρασκευή, αναφέρεται ο επικεφαλής του συνδυασμού Αγία Παρασκευή-Σύγχρονη Πόλη, Φώτης Αλεξόπουλος.

Χαρακτηρίζοντας ως «παράλογη» την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του δημάρχου και της νεολαίας, ο κ. Αλεξόπουλος αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή του:

Σχεδόν ένα ολόκληρο έτος οι επιχειρήσεις της πόλης μας δεν ανέπτυσσαν καμιά οικονομική δραστηριότητα λόγω Covid-19. Πολλοί συμπολίτες περάσαν παρά πολύ δύσκολες ώρες βλέποντας τις επιχειρήσεις τους κλειστές, αλλά και τα εισοδήματά τους μειωμένα κατά πολύ.

Ευτυχώς, μετά τις πασχαλινές εορτές η κυβέρνηση αντιλήφθηκε την ανάγκη του ανοίγματος των επιχειρήσεων (εστίασης, διασκεδάσεως, εμπορικά καταστήματα κ.λπ.), ώστε να δοθεί η δυνατότητα στις επιχειρήσεις να καλύψουν τις ζημιές και να ξαναμπούν στην οικονομική κανονικότητα. Δυστυχώς, στην πόλη μας ο «πρώτος Πολίτης», ο αρμόδιος και έχων το «γενικό πρόσταγμα» για την οικονομική μεγένθυση της τοπικής οικονομίας, την αποκλειστική ευθύνη για τη μείωση της ανεργίας, την ευθύνη του σχεδιασμού για την παραγωγικότητα της πόλης, ο δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπάς, προφανώς δεν έχει αντιληφθεί τη σοβαρότητα των πράξεών του και την ευθύνη που έχει απέναντι της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης των δημοτών μας.

Ο κ. δήμαρχος, ανοίγοντας το «χρονοντουλαπο της Ιστορίας» των προβλημάτων της πόλης, θεώρησε ότι είναι κατάλληλη στιγμή για να ανοίξει θέματα όπως το πάγιο πρόβλημα της πάνω πλατείας και να το λύσει με τον τρόπο που είδαμε κατά τις τελευταίες ώρες στην πόλη μας, με την επέμβαση αστυνομικών δυνάμεων και την περιφρούρηση της πάνω συνοικίας του Αγίου Ιωάννη.

Δυστυχώς ζούμε σε μια εποχή που η ταχύτητα της τεχνολογίας έχει εισχωρήσει και στον τομέα της ενημέρωσης και θεωρώ ότι τα συγκεκριμένα γεγονότα μόνο ως αρνητικά θα θεωρηθούν από το καταναλωτικό κοινό και αυτό θα πρέπει να γίνει κατανοητό από τον κ. δήμαρχο. Φοβούμαι δε, ότι η λύση του θέματος της πάνω πλατείας με τον τρόπο που το διαχειριζεται ο κ. δήμαρχος έχει ήδη επηρεάσει αρνητικά την επιχειρηματικοτητα της πόλης μας και πιστεύω ότι θα αργήσει κατά πολύ να επανέλθει στην κανονικότητα η παραγωγικοτητα και η τοπική οικονομία.

Γνωρίζοντας όλα τα παραπάνω, καλώ τον δήμαρχο και τις δημοτικές παρατάξεις του Δήμου Αγίας Παρασκευής να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, στο πλευρό των οικονομικά νοσούντων επιχειρήσεων της πόλης μας και να βάλουν ένα τέλος σε αυτή την παράλογη κόντρα μεταξύ δημοτικής αρχής και νεολαίων, που μόνο ζημιά δημιουργεί στην πόλη αυτές τις δύσκολες ώρες.

Τέλος, υπάρχουν εκατοντάδες λύσεις για το παραπάνω θέμα για τις οποίες προσωπικά έχω αναφερθεί πάμπολλες φορές και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και σε τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet