Καθαρισμός δεκάδων χώρων και οικοπέδων στον Δήμο Αγ. Παρασκευής
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Καθαρισμός δεκάδων χώρων και οικοπέδων στον Δήμο Αγ. Παρασκευής

Λεπτομερής καθαρισμός και αποψίλωση μεγάλου αριθμού οικοπέδων και άλλων χώρων του Δήμου Αγίας Παρασκευής διενεργήθηκε τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, με εργολαβία μετά από διαγωνισμό, όπως και με τη σημαντική βοήθεια των υπαλλήλων της Πολιτικής προστασίας – πυρασφάλειας.

Έτσι καθαρίστηκαν, σύμφωνα με ενημέρωση από τον Δήμο, δεκάδες οικόπεδα και χώροι ιδιοκτησίας του Δήμου, το Αθλητικό Κέντρο των 23 στρεμμάτων στα Πευκάκια, η Παιδική Χαρά της οδού Αγίων Αναργύρων, το Πάρκο της οδού Γραβιάς, το Πάρκο Νεαπόλεως, το Πάρκο «Σταύρος Κώτσης» (πρώην στρατόπεδο Σπυρούδη), το κτήμα Μπέλμπα κ.ά. καθώς και πολλά οικόπεδα ιδιωτών με χρέωση τους. Ταυτόχρονα ιδιοκτήτες έχουν προβεί με δικές τους ενέργειες στον καθαρισμό του οικοπέδου τους μετά από σύσταση του Δήμου.

Οι καθαρισμοί χώρων και οικοπέδων της εργολαβίας θα συνεχισθούν, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, το προσεχές διάστημα σε δημόσιους χώρους, άλλα και σε οικόπεδα ιδιωτών με χρέωσή τους.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής καλεί τους ιδιοκτήτες που δεν έχουν καθαρίσει τα οικόπεδά τους να το κάνουν άμεσα και τους δημότες που έχουν οποιοδήποτε αίτημα ή ερώτημα σχετικό με τον καθαρισμό κάποιου οικοπέδου ή χώρου  να επικοινωνούν με το Τμήμα Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας καλώντας στον αριθμό τηλεφώνου 213 2004570.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet