Το ΚΑΠΗ Αγ. Παρασκευής στον Τηλεμαραθώνιο Αγάπης της UNICEF
Κοινωνία

Το ΚΑΠΗ Αγ. Παρασκευής στον Τηλεμαραθώνιο Αγάπης της UNICEF

Συγκινητική υπήρξε η ανταπόκριση και η συμμετοχή των μελών του ΚΑΠΗ Αγίας Παρασκευής στον Τηλεμαραθώνιο Αγάπης της UNICEF, «Βοηθήστε τα προσφυγόπουλα», που έγινε στην ΕΡΤ τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015.

Το ΚΑΠΗ διοργάνωσε την ίδια μέρα χριστουγεννιάτικο Bazaar, με γλυκά και στολίδια που έφτιαξαν τα μέλη των Ομάδων Κατασκευών – Εργόχειρου – Ζωγραφικής – Ζαχαροπλαστικής και διέθεσε τα έσοδα στον τηλεμαραθώνιο.

Για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, αλλά και την σταθερή υποστήριξη του Δήμου Αγίας Παρασκευής στους πρόσφυγες, με συνεχείς αποστολές ειδών πρώτης ανάγκης στις δομές που τους φιλοξενούν στην Αττική, στη Μυτιλήνη, στη Χίο, στη Σάμο και στη Ρόδο, μίλησε ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, στη ζωντανή σύνδεση  της  ΕΡΤ με το ΚΑΠΗ, κατά τη διάρκεια του τηλεμαραθωνίου.

Ακολούθως, αφού ο εκπρόσωπος της UNICEF, κ. Λουζιώτης, ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες και τον δήμαρχο για την ανταπόκρισή τους, μίλησε και η κα Μαρία Στεφάνου, εκ μέρους των μελών του ΚΑΠΗ, η οποία έκφρασε με αμεσότητα και συγκίνηση τα αισθήματα αγάπης και αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες και ιδιαίτερα στα παιδιά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet