Δήμος: Λύθηκε ένα χρόνιο πρόβλημα του 1ου Δημοτικού Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

Δήμος: Λύθηκε ένα χρόνιο πρόβλημα του 1ου Δημοτικού Αγίας Παρασκευής

Με βιομηχανικό δάπεδο αντικαταστάθηκε το μωσαϊκό δάπεδο στους διαδρόμους του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα ολισθηρότητας και λιμνάζοντων νερών που προέκυπτε μετά από βροχοπτώσεις.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, «το χρόνιο πρόβλημα που αντιμετώπιζαν οι μαθητές και οι δάσκαλοι του 1ου Δημοτικού Σχολείου μετά από κάθε βροχόπτωση, εξαιτίας της ολισθηρότητας και των λιμναζόντων νερών στους διαδρόμους του, που είχαν εξ ολοκλήρου μωσαϊκό, έλαβε αίσιο τέλος.

»Με εργασία του Δήμου, μετά από απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, βασισμένη σε μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας και έκδοση άδειας από την Πολεοδομία, έγινε τις προηγούμενες μέρες πλήρης αντικατάσταση του μωσαϊκού με βιομηχανικό δάπεδο. Σε σύντομο χρονικό διάστημα όλοι οι διάδρομοι πρόκειται να χρωματιστούν.

»Οι εργασίες αυτές αποτελούν συνέχεια των σημαντικών παρεμβάσεων που έγιναν το 2015 με την κατασκευή νέας ασφαλτοεπιφάνειας στον αύλειο χώρο του Σχολείου και επίστρωση της με ελαστικό υπόστρωμα και χρωματισμό στον χώρο του γηπέδου Μπάσκετ, όπου τοποθετήθηκαν και νέες μπασκέτες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet