Αλ. Μουστόγιαννης: Η δημοτική αρχή Αγίας Παρασκευής απαξιώνει τις λοιπές παρατάξεις
Πολιτική

Αλ. Μουστόγιαννης: Η δημοτική αρχή Αγίας Παρασκευής απαξιώνει τις λοιπές παρατάξεις

«Εδώ και παρά πολλούς μήνες, οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, οι οποίες διεξάγονται μέσω τηλεδιάσκεψης λόγω COVID, στην πλειοψηφία τους είναι πολύ χαμηλού επιπέδου αρχικά σε θέματα συμπεριφοράς και ευγένειας», όπως καταγγέλλει ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης Αγία Παρασκευή Μια Γενιά Μπροστά, Αλέξανδρος Μουστόγιαννης.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, ο κ. Μουστόγιαννης σημειώνει τα εξής:

Η δημοτική αρχή, η οποία είναι η αρμόδια για τη διεξαγωγή των συνεδριάσεων Δ.Σ. έχει την ευθύνη για αυτό που συμβαίνει. Απαξιώνονται δημοτικές παρατάξεις, δημοτικοί σύμβουλοι, ακούγονται φράσεις πεζοδρομίου κ.λπ.

Θα πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι εντός Δημοτικού Συμβουλίου όλες οι τοποθετήσεις είναι «πολιτικές» και όχι προσωπικές. Θα πρέπει να καταλάβουν ότι άλλος ο ρόλος της διοίκησης και άλλος ο ρόλος της αντιπολίτευσης.

Ξεχνούν μερικοί ότι βρέθηκαν στην αντιπολίτευση πριν λίγα χρόνια και το τι έπρατταν εκεί. Βέβαια είναι πολύ πιθανόν οι πολίτες οι οποίοι είναι αυτοί που έχουν και τον τελευταίο λόγο να τους «στείλουν» πάλι εκεί αφού μερικές φορές μέτρα πρώτα η συμπεριφορά και μετά τα έργα και οι προγραμματικές δηλώσεις.

Τέλος, να προσθέσω ότι το 74% των πολιτών στις εκλογές του 2019 ψήφισαν τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, ώστε να τους εκπροσωπούν στο Δημοτικό Συμβούλιο. Με τη φίμωση και την απαξίωσή τους είναι σαν να προσβάλλουν τους ίδιους τους πολίτες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet