Β. Ζορμπάς: Ο Δήμος έχει μπροστά πολλές προκλήσεις και δεν χωράνε προσωπικές πικρίες κ. Σταθόπουλε
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Β. Ζορμπάς: Ο Δήμος έχει μπροστά πολλές προκλήσεις και δεν χωράνε προσωπικές πικρίες κ. Σταθόπουλε

Την έκπληξή του σχετικά με ανακοίνωση του απερχόμενου δημάρχου Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Σταθόπουλου, για τον τόπο διεξαγωγής της τελετής ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου εκφράζει ο νεοεκλεγείς δήμαρχος, Βασίλης Ζορμπάς.

Σε ανάρτησή του στη σελίδα του στο facebook ο κ. Β. Ζορμπάς τονίζει ότι ο κ. Γ. Σταθόπουλος έχει ενημερωθεί από τον ίδιο για τον τόπο και χρόνο διεξαγωγής της τελετής ορκωμοσίας και δεν είχε εκφράσει αντιρρήσεις.

«Ο Δήμος έχει μπροστά πολλές προκλήσεις και δεν χωράνε προσωπικές πικρίες και εμπάθειες» τονίζει προς τον κ. Γ. Σταθόπουλο ο κ. Β. Ζορμπάς.

Ακολουθεί η ανάρτηση στο facebook:

Εκπλήσσομαι με την ανακοίνωση του απερχόμενου δημάρχου κ. Γιάννη Σταθόπουλου, αν και δεν θα έπρεπε γνωρίζοντας την τακτική του.

Όσον αφορά στον χρόνο και τον τόπο της ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, τον έχω ενημερώσει εγώ προσωπικά έγκαιρα και δεν είχε καμία απολύτως αντίρρηση. Όπως έχουν ενημερωθεί και άλλοι αρχηγοί παρατάξεων. Το θέμα το γνωρίζει και το Τμήμα Δημοτικών Οργάνων που θα στείλει την πρόσκληση.

Η ορκωμοσία του Δημοτικού Συμβουλίου είναι μια «γιορτή» των δημοκρατικών διαδικασιών και έτσι την αντιμετωπίζουμε. Δεν είναι «κομματική φιέστα» όπως την αποκαλεί, ίσως κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια, αφού θα προσκληθούν όλοι οι βουλευτές όλων των κομμάτων της εκλογικής μας περιφέρειας.

Πέρα από αυτό, ο κ. Σταθόπουλος προσβάλλει και τους πολίτες όταν αποκαλεί «χειροκροτητές» αυτούς τους ίδιους που τους παρακαλούσε να τον ψηφίσουν.

Δεν ξέρω γιατί βγάζει τέτοιες ανακοινώσεις ο κ. Σταθόπουλος. Ας ρωτήσει κι ας απαντήσει στον εαυτό του. Ας προσπαθήσει τουλάχιστον να συγκρατηθεί. Ο Δήμος έχει μπροστά πολλές προκλήσεις και δεν χωράνε προσωπικές πικρίες και εμπάθειες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet