Γ. Σταθόπουλος: Η Αγία Παρασκευή παρατημένη σε παρακμή και ο Β. Ζορμπάς στον διχασμό και τις ύβρεις
Πολιτική

Γ. Σταθόπουλος: Η Αγία Παρασκευή παρατημένη σε παρακμή και ο Β. Ζορμπάς στον διχασμό και τις ύβρεις

Στη σημερινή (18/11) ματαίωση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής, όπου μεταξύ άλλων θα συζητείτο και το θέμα των δημοτικών τελών της νέας χρονιάς, λόγω έλλειψης απαρτίας σχολιάζει η δημοτική παράταξη Νίκη των Πολιτών.

Στη σχετική ανακοίνωσή της η παράταξη αναφέρει:

«Από το μεσημέρι, σήμερα Πέμπτη, προσπαθήσαμε οι 4 παρατάξεις τις αντιπολίτευσης Νίκη των Πολιτών, Νέα Αρχή, Αλλάζουμε και Μια γενιά μπροστά να μάθουμε αν η πρότασή μας για μείωση δημοτικών τελών για τα καταστήματα θα έμπαινε σε ψηφοφορία στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Μάταιος κόπος. Ο ίδιος ο Β. Ζορμπάς, αντί να έχει την παρρησία να το δεχθεί, προσωπικά με παρέπεμπε στη Νομική Υπηρεσία.

Στην έναρξη της συνεδρίασης, πριν λίγες ώρες, η ίδια αντιμετώπιση και στους 4 (Σταθόπουλος, Οικονόμου, Μυλωνάκης, Μουστόγιαννης).

Όταν κατάλαβαν, μετά από 40 λεπτά, ότι θα αποχωρήσουμε άλλαξαν ρότα. Ήταν όμως αργά διότι πρέπει να αντιληφθούν ότι εμείς δεν παίζουμε με τους θεσμούς.

Έχει μάλιστα το θράσος ο ίδιος ο κ. Ζορμπάς να μας επιτίθεται. Για άλλη μια φορά συμπεριφέρεται ακραία, διχαστικά και χωρίς καμία διάθεση συναίνεσης.

Οι κάτοικοι της παρατημένης πόλης μας, όμως, ευτυχώς γνωρίζουν το ήθος καθενός μας.

Τον καλώ, και τώρα, να δεχτεί τη μείωση των τελών για τα καταστήματα (που πλήττονται άσχημα από την κρίση) και να μην διανοηθεί να αυξήσει τα τέλη των οικιών όπως είχε σκοπό.

ΥΓ: Οι ύβρεις του κατά παρατάξεων και δημοτικών συμβούλων, με τους οποίους ανήκει στο ίδιο κόμμα, οφείλεται προφανώς στις αντιθέσεις τους.

Δεν τον τιμά να εμπλέκει τα κομματικά με τον Δήμο μας. Προσωπικά, ποτέ δεν έκρινα τους πολίτες με βάση την κομματική τους συμπάθεια».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet