Και επίσημα υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής ο Βασίλης Ζορμπάς
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Και επίσημα υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής ο Βασίλης Ζορμπάς

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 στο αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» η δημοτική παράταξη Αγία Παρασκευή η Πόλη μας πραγματοποίησε εκδήλωση στην οποία ανακοινώθηκε και επίσημα η υποψηφιότητα του κ. Βασίλη Ζορμπά ως υποψήφιου δημάρχου Αγίας Παρασκευής για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2019.

Το νέο λογότυπο της παράταξης Αγία Παρασκευή η Πόλη μας

Ταυτόχρονα, παρουσιάστηκε η νέα οπτική ταυτότητα του συνδυασμού, με την οποία θα κατέλθει στις εκλογές. Το νέο λογότυπο συμβολίζει, όπως επισημαίνει η παράταξη, τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την πόλη της Αγίας Παρασκευής. Όπως τονίζει η παράταξη: «το πράσινο της και τον Υμηττό μας, σε συνδυασμό με τα χρώματα του συνδυασμού μας, το ελαφρύ πορτοκαλί και το απαλό μπλε».

Ο κ. Ζορμπάς, αφού προλογίστηκε από τον κ. Καμάρα, πρόεδρο της Ένωσης Δημάρχων Αττικής, προχώρησε σε μία αμιγώς πολιτική ομιλία δηλώνοντας ότι «η παράταξη δεν ξεκινάει σήμερα τον αγώνα για τις εκλογές του 2019, ότι στην πραγματικότητα δεν σταμάτησε να εργάζεται στιγμή από το 2014, να επεξεργάζεται και να παρουσιάζει προτάσεις, θέτοντάς τες σε δημόσια διαβούλευση».

Στη συνέχεια έκανε απολογισμό έργου της τριετούς δημαρχιακής του θητείας, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε «στην αξία της ηθικής και της εντιμότητας στην πολιτική, σε μία εποχή όπου οι αξίες αυτές βρίσκονται στο περιθώριο».

Ο κ. Ζορμπάς κάλεσε όλους τους δημότες, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων να συνταχθούν με την παράταξή του, γιατί, όπως είπε, «πιστεύουμε ότι έχετε εκτιμήσει την εντιμότητα, την ευθύτητα, και την αποτελεσματικότητά μας».

Προς το τέλος της ομιλίας, έκανε μία σύντομη αναφορά στην κουβέντα που γίνεται τελευταία για κομματικά χρίσματα και στηρίξεις, πάνω στα οποία πολλοί βασίζονται για να στηρίξουν την υποψηφιότητά τους. Δήλωσε ότι «τα χρίσματα φέρνουν αποτέλεσμα μόνο εάν υπάρχουν ρίζες στην κοινωνία της πόλης και εμπιστοσύνη από τους δημότες, πράγμα που πιστεύει πως η παράταξή του έχει κερδίσει».

Μετά το πέρας της ομιλίας, ακολούθησαν ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους, πάνω στις προγραμματικές δεσμεύσεις της παράταξης, όπως η δημιουργία Δημοτικής Συγκοινωνίας, η έμφαση στις πλατφόρμες Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, το Αθλητικό Κέντρο στα Πευκάκια, και άλλες, που παρουσιάστηκαν με οπτικό υλικό (video).

Προτού ευχαριστήσει τους συνδημότες για την εντυπωσιακά πολυπληθή παρουσία τους, παρουσίασε τα 49 στελέχη της παράταξης.

Χαιρετισμό και ευχές απηύθυνε ο πρώην δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Γιαννακόπουλος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πρώην υπουργοί, βουλευτές, κυβερνητικοί αξιωματούχοι, πρώην δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, νυν και πρώην αυτοδιοικητικοί και τοπικοί παράγοντες, πρόεδροι και μέλη Διοικητικών Συμβουλίων συλλόγων, ανώτατοι στρατιωτικοί ε.α.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet