Σκληρή επίθεση Αλ. Μουστόγιαννη στον δήμαρχο Αγ. Παρασκευής και τους «πρόθυμους κομπάρσους» της
Πολιτική

Σκληρή επίθεση Αλ. Μουστόγιαννη στον δήμαρχο Αγ. Παρασκευής και τους «πρόθυμους κομπάρσους» της

Με μια πολύ σκληρή ανακοίνωση, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αγία Παρασκευή Μια Γενιά Μπροστά, Αλέξανδρος Μουστόγιαννης, βάλλει κατά του δημάρχου Βασίλη Ζορμπά, τον οποίο κατηγορεί για παντελή έλλειψη σχεδίου σχετικά με την αντιμετώπιση των προβλημάτων της πόλης.

Από τα «πυρά» του κ. Μουστόγιαννη δεν… γλιτώνουν ούτε όσοι εκ των δημοτικών συμβούλων είχαν εκλεγεί με άλλες παρατάξεις και αποφάσισαν να συνεργασθούν με την παράταξη της διοίκησης, τους οποίους και χαρακτηρίζει ως «πρόθυμους κομπάρσους» σε μια εν εξελίξει «φαρσοκωμωδία».

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Μουστόγιαννη:

Με μεγάλη μας έκπληξη παρακολουθούμε τη φαρσοκωμωδία που διαδραματίζεται εντός του Δήμου μας σε επίπεδο πολιτικών συναλλαγών και πολλών άλλων.

Ο κ. Ζορμπάς, δήμαρχος της πόλης εδώ και 5 μήνες, δεν έχει παρουσιάσει κανένα σχέδιο και πλάνο για το πώς θα γίνει καλύτερη η Αγία Παρασκευή μας. Μέχρι στιγμής αρκείται στο να μοιράσει θεσούλες και καρέκλες σε πρόθυμους χειροκροτητές και αφού πρώτα πέρασαν το τεστ με τα ΝΑΙ στα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τον καλούμε να σοβαρευτεί και επιτέλους να μας πει ποιο είναι το σχέδιό του για την πόλη, αφού πριν λίγους μήνες κέρδισε τις εκλογές, προτείνοντας καλύτερες λύσεις στα προβλήματα των πολιτών. Του θυμίζουμε ότι το 2023 τελειώνει η πολιτική του ενασχόληση με τα κοινά και καλό θα είναι να αφήσει κάτι στους επόμενους που έρχονται.

Υ.Γ.: Για τους νέους συνεργάτες και πρόθυμους κομπάρσους, οι οποίοι έχουν εκλεγεί σε άλλα ψηφοδέλτια, με διαφορετική εντολή από τους ψηφοφόρους τους, αγνοώντας και φτύνοντάς τους κατάμουτρα, τους αφήνουμε στην κρίση των πολιτών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet