Στον εορτασμό της Αγίας Παρασκευής ο Άδωνις Γεωργιάδης
Κοινωνία

Στον εορτασμό της Αγίας Παρασκευής ο Άδωνις Γεωργιάδης

Στους εορτασμούς της Μεγαλομάρτυρος και Πολιούχου της πόλης Αγίας Παρασκευής παρευρέθηκε ο αντιπρόεδρος και πρώην υπουργό της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης. Τον κ. Γεωργιάδη υποδέχθηκαν και συνόδευσαν στις εορταστικές εκδηλώσεις ο πρόεδρος της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Κωνσταντακόπουλος, η υπεύθυνη  Γυναικών της Νομαρχιακής Β3, Μία Μουχτούρη και ο πολιτευτής Β’ Αθηνών τoυ κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σύμβουλος της γραμματείας Οικουμενικού Ελληνισμού & και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αγίας Παρασκευής, Σωτήρης Ησαΐας, μαζί με τον αναπληρωτή γραμματέα Επιστημονικών Φορέων, Γιάννη Καλλιάνο.

Το κλιμάκιο του κόμματος παρακολούθησε τον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, ενώ, στη συνέχεια, μαζί με τον δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, παραβρέθηκε στη λιτάνευση της Αγίας εικόνας.

Αξίζει ν’ αναφερθεί ότι το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι η δεύτερη συνεχή χρονιά που εκπροσωπείται σε πολύ υψηλό επίπεδο επίπεδο στον ξεχωριστό αυτό εορτασμό της Αγίας Παρασκευής, καθώς πέρσι βρέθηκε στην πόλη τη συγκεκριμένη ημέρα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet