Σωτ. Ησαΐας: “Ραντεβού” στις κάλπες για τον νέο πρόεδρο της Ν.Δ.
Πολιτική

Σωτ. Ησαΐας: “Ραντεβού” στις κάλπες για τον νέο πρόεδρο της Ν.Δ.

Μήνυμα για τις εσωκομματικές εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετά και τις εξελίξεις που τροφοδότησε η αποτυχία πραγματοποίησης των πρόσφατων εκλογών για ανάδειξη νέου προέδρου, απευθύνει ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής, Σωτήρης Ησαϊας. Σε αυτό εκφράζει τη βεβαιότητα ότι θα “κατευναστεί η εσωστρέφεια” και θα αναδειχθεί εκ νέου η “δυναμικότητα της Νέας Δημοκρατίας”.

Ακολουθεί το μήνυμα του κ. Σωτ. Ησαΐα:

Ο Σωτ. Ησαΐας με τον νέο μεταβατικό πρόεδρο της Ν.Δ., Γ. Πλακιωτάκη.
Ο Σωτ. Ησαΐας με τον νέο μεταβατικό πρόεδρο της Ν.Δ., Γ. Πλακιωτάκη.

Νεοδημοκράτισσες, Νεοδημοκράτες

Φίλες και Φίλοι,

Αδιαμφισβήτητο γεγονός αποτελεί η τεχνική αστοχία της εταιρείας που ανέλαβε τη διενέργεια των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας. Δυστυχώς, η συγκεκριμένη εταιρεία δεν ανταποκρίθηκε, όπως όφειλε, στις συμβατικές της υποχρεώσεις, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την πικρία και την απογοήτευση των εθελοντών και των μελών της μεγαλύτερης πολιτικής παράταξης στην Ελλάδα.

Η μεταβατική προεδρία του κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, οι παραιτήσεις, με την ταυτόχρονη δημόσια συγγνώμη και οι διορθωτικές διαδικαστικές κινήσεις, με σκοπό την ταχύτερη δυνατή διενέργεια των εκλογών, θα διασφαλίσουν τον κατευνασμό της εσωστρέφειας και της δυναμικής της Νέας Δημοκρατίας εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Καλώ όλους τους εθελοντές, όλα τα μέλη, όλους τους αγωνιστές, τις αγωνίστριες, τις φίλες και τους φίλους να επιδείξουμε για μια ακόμη φορά συναισθηματική υπομονή και να σταθούμε με πολιτισμένη δυναμική απέναντι στα δυσμενή μέτρα και τις αποφάσεις της αριστερής μνημονιακής κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία είναι ανακόλουθα με τις προεκλογικές της υποσχέσεις, προασπιζόμενοι για μια ακόμη φορά το κύρος και την αξιοπιστία της Νέας Δημοκρατίας.

Ευελπιστώ, το συντομότερο δυνατό, να ξεπεραστούν οι όποιες τεχνικές δυσκαμψίες και να έχω τη χαρά να σας συναντήσω και πάλι από κοντά, σε ένα από τα εκλογικά κέντρα και όλοι μαζί να αναδείξουμε το νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και  αυριανό Πρωθυπουργό της πατρίδας μας.

Με αγωνιστικούς  χαιρετισμούς

Σωτήρης Ησαΐας, πολιτικός επιστήμων – διεθνολόγος, πολιτευτής Β’ Αθήνας Νέας Δημοκρατίας, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αγίας Παρασκευής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet