«Τα βρόντηξε» ο δήμαρχος Αγ. Παρασκευής από τη συνεδρίαση του Δ.Σ. την Τετάρτη 21/7
Πολιτική

«Τα βρόντηξε» ο δήμαρχος Αγ. Παρασκευής από τη συνεδρίαση του Δ.Σ. την Τετάρτη 21/7

Αποχώρησε από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής την Τετάρτη 21/7 (βρίσκεται σε εξέλιξη) ο δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς, φανερά εκνευρισμένος από τις συνεχείς διακοπές που δέχθηκε από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νίκη των Πολιτών, Γιάννη Σταθόπουλο και τον δημοτικό σύμβουλο της ίδιας παράταξης Πάνο Γκόνη.

Σε πρώτη φάση προηγήθηκε μια παρέμβαση του κ. Σταθόπουλου για κείμενο που είχε σταλεί από τις υπηρεσίες σε οφειλέτες του Δήμου για το δημοτικό τέλος 0,5, τον λόγο πήρε ο κ. Ζορμπάς που «ξεσπάθωσε» κατά των «δήθεν ευηπόληπτων επιχειρηματιών», που «κλέβουν τον Δήμο και τους πολίτες», προειδοποιώντας τους ότι εάν δεν προχωρήσουν άμεσα στην τακτοποίηση των οφειλών τους για την καταβολή των αναλογούντων τελών, αυτές θα βεβαιωθούν στην Εφορία.

Ο κ. Σταθόπουλος διέκοπτε διαρκώς προκειμένου να εξηγήσει στον δήμαρχο ότι δεν έχει αντιληφθεί το θέμα το οποίο έθιξε ο ίδιος, αλλά ο δήμαρχος προειδοποίησε την πρόεδρο του Σώματος ότι εάν συνεχίσουν να τον διακόπτουν θα αποχωρήσει. Αμέσως μετά ο κ. Ζορμπάς επιχείρησε να απαντήσει σε ερώτημα του κ. Γκόνη για το θέμα των πρώην Εκπαιδευτηρίων Μακρή, για το οποίο είχε προηγηθεί σχετική ενημέρωση, αλλά η αιχμή του δημάρχου για τη διαχείριση του θέματος από την προηγούμενη διοίκηση, προκάλεσε τα σχόλια του δημοτικού συμβούλου της Νίκης των Πολιτών, με αποτέλεσμα ο κ. Ζορμπάς να δηλώσει ότι αποχωρεί από τη συνεδρίαση, μέχρι το προεδρείο να εξασφαλίσει πως όταν μιλά ο δήμαρχος, τα μικρόφωνα των υπολοίπων θα είναι κλειστά. Μάλιστα, ήταν τόσο εκνευρισμένος, που ουσιαστικά έδωσε εντολή και στον γενικό γραμματέα του Δήμου να μην απαντήσει σε ερωτήματα που είχαν τεθεί και να αποχωρήσει κι αυτός, προσθέτοντας ότι οι όποιες απαντήσεις θα δοθούν γραπτώς σε επόμενη συνεδρίαση.

Ωστόσο, τελικώς ο δήμαρχος το ξανασκέφτηκε και λίγο αργότερα επανήλθε στη συνεδρίαση, απαντώντας πάλι για το επίμαχο θέμα των οφειλών καταστηματαρχών από το τέλος 0,5 στον Δήμο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet