Επιμένει στην «πολιτική ειλικρίνεια» ο Γιάννης Σταθόπουλος
Πολιτική

Επιμένει στην «πολιτική ειλικρίνεια» ο Γιάννης Σταθόπουλος

Επανέρχεται ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, στο θέμα του ψηφίσματος για το Ασφαλιστικό, απαντώντας ουσιαστικά στην πρόσφατη ανακοίνωση του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Ανδρέα Γκιζιώτη (Α. Γκιζιώτης: Ποιον χαρακτηρίζει η έλλειψη πολιτικής ειλικρίνειας;).

Στην ανακοίνωσή του, ο δήμαρχος αναφέρει:

Δεν πρόλαβε να «στεγνώσει το μελάνι» μιας πολύ προσεκτικής και με στοιχεία ανακοίνωσής μου για το ζήτημα του ψηφίσματος για το Ασφαλιστικό (που υπέβαλε διαδικτυακά και όχι διά της νόμιμης οδού ο δημοτικός σύμβουλος Α. Γκιζιώτης), και με πραγματική θλίψη διαβάζω τη νέα του δήλωση (σε διάστημα μικρότερο του 24ώρου) γεμάτη φανατισμό & ανακρίβειες.

Δεν μπορώ να τον παρακολουθήσω. Ζήτησα μια στοιχειώδη πολιτική ειλικρίνεια. Πλειστάκις μέχρι τώρα και το έχω αποδείξει, τα Δημοτικά Συμβούλια έχουν απαρτία και  με την παρουσία της αντιπολίτευσης. Το γεγονός ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο της 25ης Απριλίου η αντιπολίτευση, και ιδιαίτερα εκείνα τα μέλη της που είχαν προτείνει ψήφισμα για το Ασφαλιστικό, απουσίαζαν (μερικά δε έκαναν βόλτα στην κεντρική πλατεία) δεν τιμά κανέναν. Προφανώς και θα υπήρχε ψήφισμα αν συνεδριάζαμε, εκείνο που θα αποφάσιζε δημοκρατικά η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σε κάθε περίπτωση, παρακαλώ πολύ να υπάρχουν αιτήσεις για εισαγωγή θεμάτων με νόμιμη διαδικασία. Τίποτα άλλο. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet