Αποκριάτικες εκδηλώσεις
Πολιτισμός

Αποκριάτικες εκδηλώσεις

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, με στόχο την ψυχαγωγία των δημοτών, την τόνωση της τοπικής αγοράς και τη δημιουργία εορταστικής ατμόσφαιρας στην πόλη ενόψει των Αποκριών, διοργάνωσε ένα πλούσιο πρόγραμμα με αποκριάτικες παιδικές εκδηλώσεις, χορούς και παραδοσιακά δρώμενα. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στις 15, 16 και 23 Φεβρουαρίου 2014 στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής.

Το κέφι και η χαρά πρωταγωνίστησαν. Μικροί και μεγάλοι, κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής, αλλά και όσοι την επισκέφθηκαν αυτές τις μέρες, έγιναν μια όμορφη παρέα και γιόρτασαν μαζί.

Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Χοροστάσι», o Πολιτιστικός Σύλλογος «Κορύβαντες», η καλλιτεχνική ομάδα «Μαγικό Υπερθέαμα», καθώς και οι δάσκαλοι και μαθητές της Σχολής Χορού «Steven Kelly». Το «παρών» έδωσαν με τη συμμετοχή τους τα μέλη του Μουσικοκινητικού Εργαστήριου για ΑμεΑ του Δήμου και της Παιγνιοθήκης Αγίας Παρασκευής, καθώς και σχολεία της πόλης μας.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς, η αρμόδια αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Γερασιμία Μουχτούρη, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής, καθώς και εκπρόσωποι τοπικών Συλλόγων και φορέων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet