Θεατροπαρέα δημιουργείται στην Αγία Παρασκευή
Πολιτισμός

Θεατροπαρέα δημιουργείται στην Αγία Παρασκευή

Μια νέα θεατρική ομάδα για ενήλικες κάθε ηλικίας δημιουργείται στον Δήμο Αγίας Παρασκευής και το όνομα αυτής, Θεατροπαρέα Αγίας Παρασκευής.

Η νέα ερασιτεχνική θεατρική ομάδα, εκτός από τις πρόβες και τις παραστάσεις, που θα ξεκινήσουν από τον Σεπτέμβριο του 2015, θα ασχοληθεί και με μαθήματα χορών λάτιν και ευρωπαϊκών για το θέατρο και όχι μόνο.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Θεατροπαρέας «Μετά την καλοκαιρινή ανάπαυλα, είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε με όρεξη, κέφι και πάθος, τις προετοιμασίες για τις δραστηριότητες της Θεατροπαρέας, με Χορό, Θέατρο και φυσικά όλα αυτά εντελώς δωρεάν.

»Για τις ανάγκες των θεατρικών παραστάσεων και όχι μόνον, θα γίνονται μαθήματα χορού, latin και ευρωπαϊκών (τσα – τσα, ρούμπα, ροκ εν ρολ, βαλς κ.λπ.). Σε ό,τι αφορά το Θέατρο, θα ανεβάσουμε ελληνικές κωμωδίες, που άφησαν εποχή και αγαπήθηκαν. Δεν χρειάζεται να έχετε θεατρικές γνώσεις, αυτές θα τις αποκτήσετε μέσα στην ομάδα. Αφήστε πίσω τις σκοτούρες και φέρτε μαζί σας μόνο κέφι και καλή διάθεση. Υπάρχουν ρόλοι για κάθε ηλικία».

Προκειμένου να διευκολυνθεί ο σωστός προγραμματισμός των δραστηριοτήτων της Θεατροπαρέας, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με τον κ. Κυριάκο Χατζημιχάλη στους αριθμούς τηλεφώνου 210 6083229 και 6945 916915.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet