Θετική εισήγηση Συμβουλίου Νεώτερων Μνημείων για ανάπλαση του «Ιόλα»
Πολιτισμός

Θετική εισήγηση Συμβουλίου Νεώτερων Μνημείων για ανάπλαση του «Ιόλα»

Θετική είναι η εισήγηση του Κεντρικού Συμβουλίου Νεώτερων Μνημείων για την πρόταση που κατέθεσε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής στο ΕΣΠΑ αναφορικά με τη χρηματοδότηση ανάπλασης του κτήματος και της βίλας Ιόλα.

Αυτό αποτελεί, σύμφωνα με τη διοίκηση του Δήμου Αγίας Παρασκευής, ένα ακόμη βήμα για τη χρηματοδότηση της ανάπλασης. Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση της διοίκησης σημειώνεται:

«Ένα ακόμη βήμα για τη χρηματοδότηση ανάπλασης του κτήματος και του διατηρητέου κτηρίου της βίλας Ιόλα από το ΕΣΠΑ έγινε την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2018. Το Κεντρικό Συμβούλιο Νεώτερων Μνημείων με σχετική απόφαση του εισηγείται προς την υπουργό Πολιτισμού την έκφραση “σύμφωνης γνώμης” που απαιτείται για να προχωρήσει η πρόταση χρηματοδότησης της “Δημιουργικής επανάχρησης ιδιοκτησίας Ιόλα” που έχει υποβάλει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής.    

»Η θετική αυτή εξέλιξη ενισχύει περαιτέρω τη βάσιμη αισιοδοξία για την έγκριση της πρότασης που έχει δημιουργηθεί από την απόλυτα έγκαιρη κατάθεση, την ωριμότητα, την αρτιότητα και την τεκμηρίωσή της».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet