Οι πολιτιστικές δομές του ΠΑΟΔΑΠ διαπρέπουν και εκτός Δήμου Αγίας Παρασκευής
Πολιτισμός

Οι πολιτιστικές δομές του ΠΑΟΔΑΠ διαπρέπουν και εκτός Δήμου Αγίας Παρασκευής

Οι πολιτιστικές δομές του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), εκτός από τις εκδηλώσεις εντός του Δήμου, λόγω των υψηλών επιδόσεών τους, καλούνται να συμμετάσχουν και σε διοργανώσεις άλλων Δήμων, αποδεικνύοντας το ποιοτικό πολιτιστικό έργο που παράγουν, όπως σημειώνει η διοίκηση του Οργανισμού

Το Δημοτικό Ωδείο Αγίας Παρασκευής, με επικεφαλής την καλλιτεχνική του διευθύντρια, Χριστίνα Γεωργοπούλου, μετείχε στις εκδηλώσεις του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος, για την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Η Δημοτική Φιλαρμονική Αγίας Παρασκευής, με επικεφαλής τον διευθυντή της, μαέστρο Ξενοφώντα Τζανίνη, μετείχε στην 16η Συνάντηση Φιλαρμονικών του Δήμου Καλλιθέας.

Η Μεικτή Χορωδία Δήμου Αγίας Παρασκευής, με επικεφαλής τον διευθυντή της, μαέστρο Χρήστο Κουτσονίκα, μετείχε στην 7η Συνάντηση Χορωδιών Δαύλειας.

Η Θεατρική Ομάδα «Θεάτροποι», με επικεφαλής τον σκηνοθέτη Γιάννη Δεγαΐτη, μετέχει στο 14ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής.

«Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΟΔΑΠ, τους εκφράζω τα θερμά συγχαρητήριά μας, γιατί εκπροσώπησαν επάξια τον Οργανισμό και τον Δήμο», το μήνυμα του προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ, Σπύρου Παπασπύρου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet