Πρόγραμμα Δημοτικού Κινηματογράφου Αγ. Παρασκευής 19 – 22 Ιουλίου
Πολιτισμός

Πρόγραμμα Δημοτικού Κινηματογράφου Αγ. Παρασκευής 19 – 22 Ιουλίου

Τρεις διαφορετικές ταινίες θα προβληθούν στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο Αγίας Παρασκευής «Θανάσης Βέγγος» από την Τετάρτη 19 έως και το Σάββατο 22 Ιουλίου 2017, στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο «Σταύρος Κώτσης» (πρώην Στρατόπεδο Σπυρούδη, Σπάρτης 1).

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό με προαιρετική προσφορά ειδών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Συγκεκριμένα θα προβληθούν οι ακόλουθες ταινίες:

Τετάρτη 19 Ιουλίου & Πέμπτη 20 Ιουλίου – 21:00

«Ο κύριος Όβε»

Έγχρωμη δραματική κομεντί παραγωγής 2015 και διάρκειας 116΄, σε σκηνοθεσία Χάνες Χολμς. Πρωταγωνιστούν οι: Ρολφ Λάσγκαρντ, Μπαχάρ Παρς, Φίλιπ Μπεργκ, Ίντα Ένγκβολ.

Ο κύριος Όβε είναι ένας εσωστρεφής και στριμμένος μισάνθρωπος ο οποίος έχει χάσει πριν από λίγο καιρό τη γυναίκα του. Σκοπός του είναι «να πάει να τη συναντήσει» άμεσα, αλλά η μετακόμιση μιας φασαριόζικης οικογένειας δίπλα του θα του αλλάξει με απρόοπτο τρόπο τα σχέδια.

Τετάρτη 19 Ιουλίου & Πέμπτη 20 Ιουλίου – 23:00 και Παρασκευή 21 Ιουλίου & Σάββατο 22 Ιουλίου – 21:00

«The Philadelphia Story»

Ασπρόμαυρη αμερικανική κομεντί, παραγωγής 1940 και διάρκειας 112΄. Την ταινία σκηνοθετεί ο Τζορτζ Κιούκορ και πρωταγωνιστούν οι Κάθριν Χέπμπορν, Τζέιμς Στιούαρτ, Κάρι Γκράντ.

Ο πρώην σύζυγος μιας πλούσιας κληρονόμου επιστρατεύει έναν δημοσιογράφο και μια φωτογράφο και «εισβάλλει» στην προσωπική ζωή της για να την εμποδίσει να ξαναπαντρευτεί.

Παρασκευή 21 Ιουλίου & Σάββατο 22 Ιουλίου 23:00

«Αποχαιρετισμός στη Γλώσσα» 

Έγχρωμη γαλλική σινεφίλ ταινία, παραγωγής 2014 και διάρκειας 70΄, σε σκηνοθεσία Zαν Λικ Γκοντάρ. Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Ελοϊζ Γκοντέ, Καμέλ Αμπντελί, Ρισάρ Σεβαλιέ.

Ένας άντρας και μια παντρεμένη γυναίκα έχουν σχέση. Χωρίζουν και ξαναβρίσκονται, αυτή τη φορά έχοντας μαζί τους κι έναν αδέσποτο σκύλο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet