Ποίηση & Μουσική «παντρεύονται» στις Πολιτιστικές Συναντήσεις
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Ποίηση & Μουσική «παντρεύονται» στις Πολιτιστικές Συναντήσεις

Ποίηση και μουσική «παντρεύονται» στις «Πολιτιστικές Συναντήσεις Αλέκος Κοντόπουλος» την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016, στον κήπο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγίας Παρασκευής – Μουσείο Αλέκου Κοντόπουλου.

Οι ποιητές Κατερίνα Αγγελάκη-Ρουκ και Γιάννης Σκληβανιώτης συνομιλούν για την ποίηση και διαβάζουν ποιήματά τους. Οι σολίστ του πιάνου Νέλλη Σεμιτέκολο και Μαρία Μανιδάκη δένουν τον λόγο με εκλεκτή μουσική.

Στον κήπο της Βιβλιοθήκης θα υπάρχουν, επίσης, τα βιβλία «Ποίηση 1963-2011» της Κατερίνας Αγγελάκη-Ρουκ και «Αισθήσεις και Παραισθήσεις» του Γιάννη Σκληβανιώτη (κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Καστανιώτη».

Ώρα έναρξης: 21:00.

Κήπος Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγίας Παρασκευής – Μουσείου «Αλέκος Κοντόπουλος»: Κοντοπούλου 13.

Είσοδος ελεύθερη.

Στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων, που θα διαρκέσουν έως και την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016, το κοινό της πόλης θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει και να συμμετέχει σε λογοτεχνικές συναντήσεις, μουσικές συναυλίες, κινηματογραφικές προβολές, θεατρικές παραστάσεις.

Σε όλη τη διάρκεια των «Πολιτιστικών Συναντήσεων Αλέκος Κοντόπουλος», το Μουσείο Αλέκου Κοντόπουλου θα είναι ανοιχτό από τις 19:00 έως τις 21:00, με οργανωμένες ξεναγήσεις για τους ενδιαφερόμενους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet