Ο Κένταυρος Βριλησσίων «δραπέτευσε» με 2-0 από το Χαϊδάρι
Αθλητισμός

Ο Κένταυρος Βριλησσίων «δραπέτευσε» με 2-0 από το Χαϊδάρι

Το… φυσάνε και δεν κρυώνει στο Χαϊδάρι γι΄ αυτό που έπαθαν στην πρώτη αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ απέναντι στον Κένταυρο Βριλησσίων. Σε μία βραδιά που δεν τους… ήθελε η μπάλα, οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, έχασαν σημαντικότατες ευκαιρίες, σημάδεψαν τρεις φορέ τα δοκάρια της αντίπαλης εστίας, αλλά τα δύο «θανάσιμα» λάθη του τερματοφύλακά τους επέτρεψαν στον Κένταυρο Βριλησσίων να στείλει δύο φορές την μπάλα στα δίχτυα και να φύγει με το τρίποντο της νίκης.

Τον κύκλο των χαμένων ευκαιριών άνοιξε ο Σαλαπάτας στο 3ο λεπτό πλασάροντας τον Θεοδωρίδη, αλλά η μπάλα αντί να καταλήξει στα δίχτυα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 10΄ σημάδεψε και πάλι το δοκάρι (το οριζόντιο αυτή τη φορά) με κεφαλιά.

Κι ενώ ο Κένταυρος Βριλησσίων έδειχνε να πιέζεται αφόρητα από το επιθετικό ξέσπασμα των αντιπάλων του δέχθηκε αναπάντεχο «δώρο» από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 11ο λεπτό ο Μίχος θέλοντας να παίξει την μπάλα με τα πόδια την έστειλε στον Δέτση, που τη μεταβίβασε στον Νικολαΐδη και ο τελευταίος… χαλαρά την έστειλε να αναπαυτεί στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας. Παρά το «πάγωμα» του γηπέδου, οι «Χαϊδαριώτες» δεν το έβαλαν κάτω και πίεσαν ασφυκτικά τους φιλοξενούμενους, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες, αλλά χωρίς να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, με το Χαϊδάρι να πιέζει στο μισό γήπεδο, αλλά να μην βρίσκει τον τρόπο να παραβιάσει την εστία του Θεοδωρίδη. Και στο 61΄ ο μοιραίος παίκτης του Χαϊδαρίου «πάγωσε» για δεύτερη φορά το γήπεδο. Ο Χριστούλης γυρίζει την μπάλα στον Μίχο κι ο τελευταίος επιχειρεί να ντριμπλάρει τον Νικολαΐδη, ο οποίος του την έκλεψε εύκολα για να τη στείλει για δεύτερη φορά στην κενή εστία.

Παρά την εκπληκτική εξέλιξη του αγώνα, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να «πολιορκούν» τα καρέ των «Βριλησσιωτών» και μάλιστα στο 75΄ έφθασαν κοντά στο να μειώσουν το σκορ, όταν μετά από σέντρα του Κασάπη, ο Σαλαπάτας πίεσε τον Αντωνόπουλο, ο οποίος παραλίγο να βάλει αυτογκόλ, αλλά η μπάλα σταμάτησε για άλλη μια φορά στο δοκάρι του Θεοδωρίδη.

Χαϊδάρι: Μίχος, Κασάπης, Γιαννουλάκης, Αλεβίζος, Πανταζόπουλος, Φουκαράς, Καλαμπαλίκης (59΄ Τουλούπης), Καμπέρης (59΄ Χριστούλης), Σαλαπάτας, Κοτσολάκος, Μουρεζίνης (75΄ Σακελλαρίου).

Κένταυρος Βριλησσίων: Θεοδωρίδης, Σκέντζος, Γαλανάκης, Τούντας, Αντωνόπουλος, Κουτσουβέλης, Κοντός, Κουλούρης, Δέτσης, Μωραΐτης, Νικολαΐδης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet