Στο Τόκιο, με τη σκέψη στους Ολυμπιακούς και τις ευχές του δημάρχου και όλων των Βριλησσιωτών, ο αθλητής Θάνος Τσιρίκος
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Στο Τόκιο, με τη σκέψη στους Ολυμπιακούς και τις ευχές του δημάρχου και όλων των Βριλησσιωτών, ο αθλητής Θάνος Τσιρίκος

Στο Τόκιο, με το στόχο να λάβουν μέρος τον ερχόμενο Ιούλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μεταβαίνουν τη Μ. Δευτέρα 26/4 τρεις  Έλληνες καταδύτες για να μετάσχουν στην προολυμπιακή πρόκριση (FINA Diving World Cup), που διεξάγεται στην ιαπωνική πρωτεύουσα από τη 1 μέχρι τις 6 Μαΐου.  Μεταξύ αυτών και ο Βριλησσιώτης αθλητής Θάνος Τσιρίκος, ο οποίος συναντήθηκε με τον δήμαρχο Βριλησσίων, Ξένο Μανιατογιάννη και συζήτησαν από κοντά για τις αγωνίες,  αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο χώρος του αθλητισμού. 

Ο δήμαρχος εξέφρασε στον νεαρό αθλητή την πλήρη στήριξή του σε ό,τι χρειαστεί και του επεσήμανε τη σπουδαιότητα της συμμετοχής του στο ύψιστο αυτό αθλητικό γεγονός. 

«Να αγωνιστείς με υπερηφάνεια και να μην ξεχάσεις στιγμή ότι προέρχεσαι από τη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων. Είναι για όλους μας μεγάλη τιμή η συμμετοχή σου στο Τόκιο. Σου ευχόμαστε, μέσα από την καρδιά μας, καλή επιτυχία, με την ευχή να σε καμαρώσουμε τον Ιούλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η σκέψη και η θετική ενέργεια όλων των Βριλησσιωτών θα σε συνοδεύουν και σε αυτό το ταξίδι. Καλή επιτυχία!» του ευχήθηκε ο Ξ. Μανιατογιάννης.

 Ο Βριλησσιώτης αθλητής έχει πετύχει σειρά διακρίσεων, καθώς υπήρξε «χρυσός» Βαλκανιονίκης, ενώ έχει και χάλκινο μεταλλιο στο Πανευρωπαϊκό Νέων.  

Εκτός από τον Θάνο Τσιρίκο, που θα αγωνιστεί στο Τραμπολίνο 3 μέτρα, Σταθερά και Σταθερά συγχρονισμένων, στην αποστολή μετέχουν και οι καταδύτες Θεόφιλος Αυθίνος (Τραμπολίνο 3 μέτρα)  και ο Νίκος Μόλβαλης (Σταθερά και Σταθερά συγχρονισμένων).  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet