Ανοιχτοί κρατούνται οι δρόμοι στα Βριλήσσια – Συνεχείς ρίψεις αλατιού
Βριλήσσια

Ανοιχτοί κρατούνται οι δρόμοι στα Βριλήσσια – Συνεχείς ρίψεις αλατιού

Χωρίς προβλήματα και ανοιχτοί παραμένουν οι δρόμοι του Δήμου Βριλησσίων έως αυτή την ώρα (Δευτέρα 15/2 – 10.00), όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή, καθώς οχήματα της Πολιτικής Προστασίας & Καθαριότητας επιχειρούσαν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας με συνεχείς ρίψεις αλατιού και θα συνεχίσουν για όσο διάστημα διαρκέσει η κακοκαιρία.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ τα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να σημειώσουν επιδείνωση κατά τις απογευματινές ώρες και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης, απευθύνει έκκληση στους δημότες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως αναγκαίες, ώστε να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα λόγω παγετού και ολισθηρότητας. Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να μην δημιουργηθούν προβλήματα στην πόλη από το πέρασμα της σφοδρής κακοκαιρίας, όπως σημειώνει.

Υπενθυμίζεται ότι οι δημότες μπορούν να προμηθευτούν αλάτι έξω από το γήπεδο ποδοσφαίρου, στο τέρμα της οδού Κισσάβου, έξω από τον χώρο της πρώην Ναυτικής βάσης, επί της οδού Αναπαύσεως και στις δύο πλατείες στα Άνω Βριλήσσια (Πάτημα).

Τηλέφωνο αντιμετώπισης εκτάκτων συμβάντων 6942 475475.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet