Έκκληση δημάρχου Βριλησσίων στους πολίτες για στήριξη της τοπικής αγοράς
Print Friendly, PDF & Email
Επιχειρήσεις – Αγορά

Έκκληση δημάρχου Βριλησσίων στους πολίτες για στήριξη της τοπικής αγοράς

Επανεκκίνηση για τις εμπορικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της β’ φάσης της άρσης των περιοριστικών μέτρων και οι επαγγελματίες, με συγκρατημένη αισιοδοξία, καλούνται να κερδίσουν το «στοίχημα» για επιβίωση και να αποφύγουν το πλήγμα του «λουκέτου», αναφέρει ο Δήμος Βριλησσίων.

Την ίδια στιγμή, στο πλαίσιο στήριξης των τοπικών επιχειρήσεων, έχει αναστείλει τις πληρωμές τελών κοινόχρηστων χώρων και τελών φωτισμού και καθαριότητας, προκειμένου να τις διευκολύνει οικονομικά και να συμβάλλει στην ομαλή επαναφορά της κίνησης στην αγορά.

Επίσης, μέσω της ψηφιακής εφαρμογής followgreen που εφαρμόζει ο Δήμος δίνεται η δυνατότητα στους πολίτες – μέλη της πλατφόρμας ανακύκλωσης, σε συνεργασία με τις τοπικές επιχειρήσεις, να εξαργυρώνουν πόντους  και να επωφελούνται εκπτώσεις και άλλα προνόμια.

«Οι εμπορικοί δρόμοι των Βριλησσίων θα πρέπει και πάλι να ζωντανέψουν και να αποκτήσουν κίνηση», δηλώνει ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης και απευθύνει έκκληση στους πολίτες να στηρίξουν έμπρακτα τα τοπικά καταστήματα.

«Επιλέγουμε να κάνουμε τις αγορές στην πόλη μας, στηρίζουμε την τοπική αγορά, με συνέπεια στα προβλεπόμενα μέτρα, ώστε να αποφύγουμε πιθανή αύξηση κρουσμάτων και ενδεχόμενα νέα περιοριστικά μέτρα, κάτι το οποίο θα ήταν καταστροφή για τους εμπόρους. Η πόλη μας πρέπει να ξαναβρεί τον ρυθμό της και να επιστρέψει στην κανονικότητα και καλούμαστε όλοι να συμβάλλουμε σε αυτό», προσθέτει ο κ. Μανιατογιάννης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet