Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βριλησσίων
Κοινωνία

Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βριλησσίων

Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βριλησσίων για την αντιμετώπιση της αναμενόμενης κακοκαιρίας (θυελλώδεις άνεμοι και ενδεχόμενη χιονόπτωση) στην Αττική πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 5 Ιανουαρίου 2020 στο γραφείο δημάρχου.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Βιώσιμης Ανάπτυξης και Ψηφιακών Εφαρμογών, Αλέξης Μαυραγάνης, ο αντιδήμαρχος Ύδρευσης, Υλοποίησης Έργων Υποδομής και Ασφάλειας, Παναγιώτης Φυκίρης, ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας, Αλέκος Κοντομάρης, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Σωκράτης Κουκλάδας, και ο προϊστάμενος Υπηρεσιών του ΠΑΟΔΗΒ, Νίκος Γεωργιάδης.

Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Από το μεσημέρι της Κυριακής 5/1/2020, ο Δήμος Βριλησσίων διαθέτει, για προληπτικούς λόγους, αλάτι για την κάλυψη των αναγκών των δημοτών στους παρακάτω χώρους:

  • Χώρος πρώην Ναυτικής Βάσης επί της Λ. Αναπαύσεως
  • Τέρμα Κισσάβου έξω από το Κλειστό Γυμναστήριο (Ολυμπιονικών & Σπύρου Λούη)

Για την προσωρινή φιλοξενία-προστασία πολιτών διατίθεται θερμαινόμενος χώρος στην αίθουσα «Ν. Εγγονόπουλος» στο Πάρκο «Μ. Θεοδωράκης» (πρώην ΤΥΠΕΤ), Υμηττού 57 από τις 7.00 το πρωί της Δευτέρας 6/01/2020.

Υπενθυμίζουμε ότι καθ΄ όλη τη διάρκεια της κακοκαιρίας οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 210 6130917 και 6942 475475, προκειμένου να αντιμετωπιστούν έκτακτα περιστατικά.

Ο δήμαρχος Βριλησσίων συστήνει στους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να μην παρκάρουν κάτω από μεγάλα δένδρα.

Περισσότερες οδηγίες για την προστασία των πολιτών από τα έντονα καιρικά φαινόμενα στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet