Απειλητικά αντικομμουνιστικά συνθήματα σε τοίχο του 2ου ΓΕΛ Βριλησσίων
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Απειλητικά αντικομμουνιστικά συνθήματα σε τοίχο του 2ου ΓΕΛ Βριλησσίων

«Τα απειλητικά, αντικομμουνιστικά συνθήματα που έγραψαν φασιστοειδή» σε τοίχο του 2ου ΓΕΛ Βριλησσίων καταγγέλλει, με ανακοίνωσή της, η Μαθητική Οργάνωση Βριλησσίων – Μελισσίων της ΚΝΕ.

«Η μαθητική Οργάνωση Βριλησσίων – Μελισσίων της ΚΝΕ καταδικάζουμε τα απειλητικά, αντικομμουνιστικά και εγκληματικά συνθήματα, με τα οποία  βρώμισε το σχολείο μας ομάδα φασιστοειδών» αναφέρει η οργάνωση και προσθέτει:

«Τους δηλώνουμε ανοιχτά πως δεν φοβόμαστε ούτε τρομοκρατούμαστε! Γνωρίζουμε ότι ο εχθρός τους είναι όποιος μαθητής σηκώνει κεφάλι, όποιος μαθητής αγωνίζεται. Δεν είναι τυχαία όμως αυτή η επίθεση, σε μια περίοδο που οι μαθητές βρισκόμαστε σε κινητοποιήσεις, οργανώνουμε τον συντονισμό μας με δεκάδες σχολειά της Αθήνας, διεκδικώντας τη ζωή, το σχολείο και το μέλλον που έχουμε ανάγκη.

»Αυτόν τον αγώνα, που στοπεύει την Ε.Ε, τις κυβερνήσεις και το σύστημά τους, έχουν βάλει στο μάτι και διάφορες “φωνές” μέσα στο σχολείο, που προσπαθούν να μας πείσουν να κάτσουμε στα αυγά μας. Είναι αυτοί που τρέχουν να σβήσουν συνθήματα που καλούν τους μαθητές να ξεσηκωθούν, αλλά σφυρίζουν αδιάφορα όταν οι φασίστες λερώνουν τους τοίχους του σχολείου μας με τον αντικομμουνιστικό οχετό τους.

«Θα μας βρουν απέναντι!

»Καλούμε τους συμμαθητές μας, μαζί με τους γονείς και τους καθηγητές μας, να καταδικάσουμε και να παλέψουμε μαζί για τις ανάγκες και τα όνειρά μας! Να γίνουμε περισσότεροι στον αγώνα ενάντια στο σύστημα που γεννά τον φασισμό, τον ρατσισμό και την ξενοφοβία. Όπου όλοι οι μαθητές θα έχουμε πρόσβαση σε ένα σχολείο που δεν θα μας κοιτάει στην τσέπη, αλλά  θα μας μορφώνει ολόπλευρα!

»Σε αυτόν τον όμορφο αγώνα έλα μαζί μας! Να γίνουμε περισσότεροι!

Μαθητική Ο.Β. Βριλησσίων – Μελισσίων, της Τ.Ο. Βορείων συνοικιών της ΚΝΕ»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet