Αρνητικοί στον κορωνοϊό 390 εργαζόμενοι του Δήμου Βριλησσίων
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Αρνητικοί στον κορωνοϊό 390 εργαζόμενοι του Δήμου Βριλησσίων

Ο Δήμος Βριλησσίων, μέσω των Δημοτικών Ιατρείων του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης (ΟΚΠΑΔΒ), στο πλαίσιο της προληπτικής φροντίδας υγείας και σε συνέχεια των τακτικών μοριακών ελέγχων στο προσωπικό, πραγματοποίησε σήμερα (12/4) έλεγχο σε 390 εργαζόμενους, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το αποτέλεσμα έδειξε στο σύνολό του αρνητικό στον ιό. Η διαδικασία ελέγχου, αν και αρχικά είχε προγραμματιστεί να διενεργηθεί από τις Κινητές Ομάδες Επισκέψεων στο Σπίτι (ΚΟΕΣ) της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ, λόγω ύποπτου κρούσματος σε προσωπικό της μονάδας ΚΟΕΣ και προκειμένου να μην ακυρωθεί, πραγματοποιήθηκε από το ιατρικό κλιμάκιο των Δημοτικών Ιατρείων του ΟΚΠΑΔΒ, αποτελούμενο από δύο ιατρούς, δύο νοσηλεύτριες και δύο γραμματείς.

Στο κλιμάκιο του ΟΚΠΑΔΒ συμμετείχαν ενεργά δύο μέλη του Δ.Σ, λόγω της ειδικότητάς τους, ο κ. Λιακόπουλος Κώστας και η κ. Ράπτη Σοφία, οι οποίοι, σε συνεργασία με το μόνιμο προσωπικό, διενήργησαν τον πολύωρο έλεγχο (10:00-14:00), επισημαίνει η διοίκηση, προσθέτοντας ότι την όλη διαδικασία οργάνωσε και επέβλεψε η πρόεδρος του ΟΚΠΑΔΒ και αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Αγωγής Υγείας, κ. Βούλα Αρσένη-Λάμπρου.

Η διαδικασία εξελίχθηκε ομαλά με πιστή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου, έχοντας λάβει όλα τα προβλεπόμενα μέσα ατομικής προστασίας και υγιεινής, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet