Διακοπές κυκλοφορίας στη Λ. Πεντέλης, στα όρια του Δήμου Βριλησσίων στις 16 και 17 Οκτωβρίου
Κοινωνία

Διακοπές κυκλοφορίας στη Λ. Πεντέλης, στα όρια του Δήμου Βριλησσίων στις 16 και 17 Οκτωβρίου

Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα έχουμε σε οδικά τμήματα της Λ. Πεντέλης, στην περιοχή του Δήμου Βριλησσίων την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2018 και την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2018, κατά τις ώρες 00:01 έως 07:00, λόγω εκτέλεσης εργασιών διέλευσης δικτύου οπτικών ινών και κατασκευής φρεατίων.

Οι διακοπές κυκλοφορίας στη Λ. Πεντέλης θα αφορούν:

  • Στο δεξιό άκρο του οδοστρώματός της, στο ύψος της συμβολής της με την οδό Οδυσσέως έως τη συμβολή της με την οδό Αχιλλέως, σε μέγιστο πλάτος 1μ., ρεύμα κυκλοφορίας προς Χαλάνδρι.  Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.
  • Στο ύψος της συμβολής της με την οδό Οδυσσέως, εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται εκ περιτροπής, ανά λωρίδα κυκλοφορίας
  • Στο ύψος της συμβολής της με την οδό Αχιλλέως, εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται εκ περιτροπής, ανά λωρίδα κυκλοφορίας

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet