Εργασίες αναβάθμισης στην πλατεία Ελευθερίας στα Βριλήσσια
Κοινωνία

Εργασίες αναβάθμισης στην πλατεία Ελευθερίας στα Βριλήσσια

Εργασίες στην πλατεία Ελευθερίας ξεκίνησε η αντιδημαρχία Αστικών Υποδομών και Βιώσιμης Κινητικότητας του Δήμου Βριλησσίων, με γνώμονα τηv συνεχή λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του δημόσιου χώρου, την αποκατάσταση της βαδισιμότητας και της προσβασιμότητας στην πόλη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, κλιμάκιο εργαζομένων από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου αντικαθιστά περισσότερες από 120 πλάκες πεζοδρομίου στην πλατείας Ελευθερίας, οι οποίες εδώ και καιρό είχαν φθαρεί. Παράλληλα, προχωρά και το έργο της αποκατάστασης της ράμπας για ΑμεΑ στη συμβολή των οδών Ομήρου και Θέτιδος.

Εργασίες γίνονται για την επιδιόρθωση προβλημάτων σε σκαλοπάτια, ενώ τα συνεργεία του Δήμου προχωρούν και σε αρμολόγηση των πλακών Καρύστου εντός της πλατείας. Ταυτόχρονα, κλιμάκιο εργαζομένων από την αντιδημαρχία Καθαριότητας και Πρασίνου προχωρά σε εργασίες καθαρισμού, κλαδεμάτων και συντήρησης του πρασίνου.

Οι εργασίες στο συγκεκριμένο σημείο θα ολοκληρωθούν εντός της εβδομάδας. To προσεχές διάστημα ανάλογες εργασίες θα πραγματοποιηθούν και σε άλλα σημεία της πόλης όπου έχουν καταγραφεί προβλήματα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet