Μετά τα πανηγύρια, στο Α.Τ. Βριλησσίων ο παίκτης του μπασκετικού Παναθηναϊκού Κέντρικ Ναν
Φωτογραφία: protothema.gr
Κοινωνία

Μετά τα πανηγύρια, στο Α.Τ. Βριλησσίων ο παίκτης του μπασκετικού Παναθηναϊκού Κέντρικ Ναν

Σε περιπέτειες μπήκε ο Αμερικανός σταρ του μπασκετικού Παναθηναϊκού, λίγες ώρες μετά τα πανηγύρια για την κατάκτηση του του πρωταθλήματος, Κέντρικ Ναν. Ο μπασκετμπολίστας είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με τη σύζυγό του και κατέληξαν στο Aστυνομικό Tμήμα των Βριλησσίων, όπως αναφέρει το protothema.gr. Παρότι, η γυναίκα δήλωσε ότι δεν επιθυμούσε να υποβάλει μήνυση, εντούτοις σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, διαδικασία που ακολουθείται αυτεπαγγέλτως. Αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα και η υπόθεση θα πάρει τοn δρόμο της τακτικής δικαιοσύνης.

Σημειώνεται ότι αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι ο Ναν επρόκειτο να οδηγηθεί στο αυτόφωρο. 

Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο μπασκετμπολίστας, μετά την περιπέτεια στο Aστυνομικό Tμήμα των Βριλησσίων, έχει πάει ήδη στον οδοντίατρο, αφού στη διάρκεια του τελικού χθες (14/6) το βράδυ, έσπασε τρία δόντια. 

Σημειώνεται ότι τα αδικήματα που εμπίπτουν στις διατάξεις της νομοθεσίας για την ενδοοικογενειακή βία τιμωρούνται αυτεπαγγέλτως και όχι κατ’ έγκληση του θύματος. Την καταγγελία, μάλιστα, μπορεί να κάνει ακόμη και τρίτο πρόσωπο (π.χ. γείτονας που άκουσε επεισόδιο) και η αστυνομία υποχρεούται να παρέμβει και να σχηματίσει δικογραφία βάσει της μαρτυρίας. 

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet