Μη εναπόθεση απορριμμάτων ζητεί ο Δήμος Βριλησσίων
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Μη εναπόθεση απορριμμάτων ζητεί ο Δήμος Βριλησσίων

Λόγω των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στις υπηρεσίες καθαριότητας των δήμων και στον ΧΥΤΑ Φυλής, η διοίκηση του Δήμου Βριλησσίων καλεί τους πολίτες και τους επαγγελματίες της πόλης να περιορίσουν στο ελάχιστο την εξαγωγή των απορριμμάτων τις ερχόμενες ημέρες και μέχρι την επαναφορά στα καθήκοντα των δημοτικών υπαλλήλων και του ΧΥΤΑ.

Επίσης, και όπως ενημερώνει ο Δήμος, λόγω έλλειψης ανταλλακτικού στην εσωτερική αγορά υπάρχει καθυστέρηση της επισκευής του ειδικού μηχανήματος της υπηρεσίας καθαριότητας για φόρτωση και απομάκρυνση κλαδιών και ογκωδών αντικειμένων, με αποτέλεσμα τη σώρευση τους επί των οδών. «Σε συνδυασμό και με τις κινητοποιήσεις των εργαζόμενων της ΠΟΕ-ΟΤΑ καθίσταται αδύνατη ακόμα και η χειρωνακτική απομάκρυνση των συγκεκριμένων κατηγοριών αποβλήτων. Συνεπώς, καλούνται οι κάτοικοι και επαγγελματίες των Βριλησσίων να αποφύγουν κάθε νέα απόθεση κλαδεμάτων και ογκωδών αντικειμένων στους δρόμους της πόλης, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας» επισημαίνει η διοίκηση.

Τα παραπάνω εξασφαλίζουν την πόλη και έναντι συνεπειών ενδεχόμενης εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων της διανυόμενης φθινοπωρινής περιόδου.

Καλώντας τους πολίτες να μην εναποθέτουν απορρίμματα στους κάδους έως τη λήξη των απεργιακών κινητοποιήσεων, ο Δήμος Βριλησσίων επισημαίνει:

Εργαζόμαστε διαρκώς για την καθαριότητα και την ανακύκλωση στην πόλη μας και ζητούμε τη συμπαράστασή σας στις δύσκολες ημέρες που ακολουθούν για την αποκομιδή των απορριμμάτων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet