Μικτή αποστολή από τα Βριλήσσια στο Μαυροβούνιο για τους διεθνείς ενταξιακούς αγώνες Bοcce
Κοινωνία

Μικτή αποστολή από τα Βριλήσσια στο Μαυροβούνιο για τους διεθνείς ενταξιακούς αγώνες Bοcce

Από την Τρίτη 14 Μαΐου 2024 βρίσκεται στο Μαυροβούνιο η μικτή / unified ομάδα Bocce των Special Olympics Hellas. Στην ομάδα μετέχουν δύο μαθήτριες από το 2ο Γυμνάσιο Βριλησσίων και δύο ωφελούμενες από το ΚΔΑΠ – ΑμεΑ «Κρίκος» του Δήμου Βριλησσίων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι τέσσερις αθλήτριες της Μικτής Ομάδας Bocce προπονήθηκαν μαζί στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος των Special Olympics Hellas «Παίζουμε μαζί. Μαθαίνουμε μαζί» και είναι έτοιμες να διακριθούν στο SNF Unified Sports Competition for Unified Schools, το οποίο διοργανώνεται από τα Special Olympics Montenegro ως εορταστικό κλείσιμο του Προγράμματος των Σχολείων Ενταξιακού Αθλητισμού (Unified Schools) για την τρέχουσα σχολική χρονιά.

Στους συγκεκριμένους αγώνες μετέχουν τα Special Olympics Hellas, τα Special Olympics Bosnia and Herzegovina, τα Special Olympics Serbia και τα Special Olympics Montenegro σε 2 αθλήματα, bocce και επιτραπέζια αντισφαίριση.

Αρχηγός της αποστολής είναι η Ειρήνη Τρομπέτα, προπονήτρια των Special Olympics Hellas στο άθλημα του bocce και γυμνάστρια του ΚΔΑΠ – ΑμεΑ «Κρίκος». Από το 2ο Γυμνάσιο συνοδεύει η καθηγήτρια κα Αναδιώτου.

Εκπροσωπώντας τον δήμαρχο Βριλησσίων Γιάννη Πισιμίση, η αντιδήμαρχος Οικογενειακής Πολιτικής, Ισότητας και Προσχολικής Ηλικίας Λίλη Τζίμα βρέθηκε στο αεροδρόμιο για να αποχαιρετήσει την αποστολή από τα Βριλήσσια και να ευχηθεί στη Λυδία, τη Σταυρούλα, την Έλλη και την Αναστασία, «καλή επιτυχία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet