Ξένος Μανιατογιάννης: Το ΠΑΣΟΚ θέλει ένα ισχυρό ποσοστό
Κοινωνία

Ξένος Μανιατογιάννης: Το ΠΑΣΟΚ θέλει ένα ισχυρό ποσοστό

Τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να αλλάξει πολιτικό μετερίζι και από τον δημαρχιακό θώκο να διεκδικήσει μία θέση στην βουλή ανέλυσε ο δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης, σε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, που παραχώρησε αποκλειστικά στον «Επικοινωνία 94FM» και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

«Προσπαθούμε να ενώσουμε όλες τις δυνάμεις μας, ώστε η δύναμη που έχει το ΠΑΣΟΚ στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στα επιμελητήρια και τον συνδικαλισμό να αποτυπωθεί στην κεντρική πολιτική σκηνή στις επικείμενες εθνικές εκλογές», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μανιατογιάννης, ο οποίος θα είναι υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑ.Λ. στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας.

Ο ίδιος δήλωσε πως μετά από 25 χρόνια προσφοράς στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και δύο θητείες ως δήμαρχος Βριλησσίων κλείνει πλέον ένας κύκλος και ανοίγει ένας καινούργιος, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως από την επαφή του με τους πολίτες διαπιστώνει καθημερινά ένα τεράστιο έλλειμμα επικοινωνίας της κοινωνίας με την κεντρική πολιτική και τα κόμματα.

«Το ΠΑΣΟΚ ζητεί ένα ισχυρό ποσοστό στις πρώτες εκλογές για να είναι ισχυρός διαπραγματευτής όταν λάβει την εντολή σχηματισμού Κυβέρνησης», σημείωσε ο κ. Μανιατογιάννης.

Αναφερόμενος στα του Δήμου Βριλησσίων, ο απερχόμενος δήμαρχος δήλωσε αισιόδοξος πως θα ολοκληρωθούν ομαλά οι διαδικασίες διαδοχής στην παράταξή του, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει το σημαντικό έργο που υλοποιήθηκε τα τελευταία 8 χρόνια στους τομείς της ανακύκλωσης, της κοινωνικής πολιτικής και των έργων.

«Θεωρώ ότι έχουμε αφήσει ένα πολύ σημαντικό αποτύπωμα στην πόλη, που θα πρέπει να συνεχιστεί», κατέληξε ο Ξένος Μανιατογιάννης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet