Προσφορά ιματισμού για τους πληγέντες της Εύβοιας από την Ελληνολιβανική Πολιτιστική Ένωση στον ΟΚΠΑ Δήμου Βριλησσίων
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Προσφορά ιματισμού για τους πληγέντες της Εύβοιας από την Ελληνολιβανική Πολιτιστική Ένωση στον ΟΚΠΑ Δήμου Βριλησσίων

Συγκίνηση προκάλεσε, την Τρίτη 11/8, η επίσκεψη του προέδρου της Ελληνολιβανικής Πολιτιστικής Ένωσης, Wallid Elias και της υπευθύνου Δημοσίων Σχέσεων της Ένωσης, Fadile Monzer, για να υποστηρίξουν εμπράκτως, με 47 σετ σεντονιών, 25 σετ μαξιλαροθήκες, επτά κουβερλί, μίαν κουβέρτα και ιματισμό, την αυριανή (12/8) αποστολή του ΟΚΠΑ Δήμου Βριλησσίων στους πληγέντες της Εύβοιας.

Την προσφορά τους παρέλαβε η πρόεδρος του Οργανισμού και αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας, Β. Αρσένη – Λάμπρου.

Στη σχετική ανακοίνωση ο ΟΚΠΑΔΒ σημειώνει ότι «για την ιστορία, καλό είναι να γνωρίζουμε όλοι, ότι οι δεσμοί φιλίας των δύο χωρών Ελλάδας – Λιβάνου διατηρούνται σε υψηλό επίπεδο από τον 14ο αιώνα. Είναι δε σημαντική η εμπορική δραστηριότητα μεταξύ των δύο αυτών χώρων μέχρι σήμερα. Ο Λίβανος συμμετέχει με φρεγάτα στη δύναμη του ΟΗΕ για την τήρηση της ειρήνης στην Ανατολική Μεσόγειο».

Επιπροσθέτως, στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

«Αναγνωρίζοντας ότι η Ελλάδα ανέκαθεν ήταν δίπλα στον Λίβανο, πάντα προσφέρουν όταν υπάρχει ανάγκη στη χώρα μας.

»Σε συνεργασία με τον Δήμο μας μέσω του ΟΚΠΑΔΒ, θα αναχωρήσουν -ακτοπλοϊκώς και αεροπορικώς- δύο κοντέινερ με οικοδομικά υλικά, καθώς και όλη η φαρμακευτική και τροφική βοήθεια που έχουμε συγκεντρώσει. Συνεχίζουμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet