Συμμετοχή του Δήμου Βριλησσίων στην κατάρτιση του Εθνικού Επιχειρησιακού Σχεδίου για το πόσιμο νερό
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Συμμετοχή του Δήμου Βριλησσίων στην κατάρτιση του Εθνικού Επιχειρησιακού Σχεδίου για το πόσιμο νερό

Στη διαβούλευση για την κατάρτιση του Εθνικού Επιχειρησιακού Σχεδίου στον τομέα του πόσιμου νερού της Περιφέρειας Αττικής, συμμετείχε ο Δήμος Βριλησσίων, η οποία έχει ως στόχο αφ’ ενός την ολοκλήρωση της καταγραφής των αναγκών από πλευράς παρόχων και αφ’ ετέρου την επιβεβαίωση των υφιστάμενων στοιχείων, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Τον Δήμο Βριλησσίων εκπροσώπησε ο κ. Κωνσταντίνος Βαφειάδης, αντιδήμαρχος Υποδομών και Διαχείρισης Οικονομικών Πόρων, ο οποίος αποτύπωσε το στρατηγικό σχέδιο του Δήμου και την επιτυχημένη υλοποίηση έργων και ωρίμανση μελετών που αφορούν τις υποδομές ύδρευσης και τα οποία χρηματοδοτούνται τόσο από ίδιους πόρους όσο και από χρηματοδοτικά εργαλεία («Φιλόδημος», «Αντώνης Τρίτσης»).

Επίσης, ο κ. Βαφειάδης επεσήμανε την αναγκαιότητα των έργων υποδομών και τη διασφάλιση των προαπαιτούμενων, τα οποία αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρηματοδότηση από το ΠΕΠ Αττικής 2021-2027, για τον Δήμο Βριλησσίων.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η διαβούλευση πραγματοποιείται κατόπιν πρωτοβουλίας του γενικού γραμματέα Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων, κ. Κωνσταντίνου Αραβώση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet