Συνεχίζει τις διανομές γευμάτων ο Δήμος Βριλησσίων
Κοινωνία

Συνεχίζει τις διανομές γευμάτων ο Δήμος Βριλησσίων

Γεύμα και δείπνο κατ’ οίκον (600 μερίδες) στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» προσφέρει καθημερινά και το Σαββατοκύριακο ο Δήμος Βριλησσίων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και με την υποστήριξη του υπουργείου Εσωτερικών.

«Με διακριτικότητα και σεβασμό είμαστε κοντά στις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες» σημειώνει ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης.

Τον συντονισμό της πρωτοβουλίας έχει αναλάβει η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Αγωγής Υγείας και πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης, Βούλα Αρσένη – Λάμπρου, σε συνεννόηση και επικοινωνία με την αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αττικής, Λουκία Κεφαλογιάννη.

«Αποδεικνύουμε καθημερινά, 6 χρόνια τώρα, ότι μπορούμε και είμαστε δίπλα σε κάθε Bριλησσιώτη, πολύ δε περισσότερο σε εκείνους που έχουν μεγαλύτερες ανάγκες. Αυτή η συνεργασία με την Περιφέρεια είναι και αξιόλογη και αξιέπαινη, διότι επιβεβαιώνει τις προσπάθειες μας όλα αυτά τα χρόνια στην αντιμετώπιση της διάστασης των αναγκών που υπάρχουν και στη μικρή μας πόλη. Χωρίς κοινωνικό πρόσωπο σε έναν Δήμο δεν υπάρχει πολιτισμός, δεν υπάρχει ισορροπία, δεν ωριμάζει η δύναμη της διαχρονικής αλληλεγγύης που όλοι πρέπει να καλλιεργούμε και να διαθέτουμε απλόχερα», επισήμανε η κ. Βούλα Αρσένη – Λάμπρου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet