Συνελήφθη ο δημοσιογράφος Στ. Χίος έξω από την οικία του στα Βριλήσσια
Κοινωνία

Συνελήφθη ο δημοσιογράφος Στ. Χίος έξω από την οικία του στα Βριλήσσια

Στη σύλληψη του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου προχώρησε σήμερα, Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016, η Ασφάλεια Αττικής, λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια.

Προηγήθηκε μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης, για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο Στέφανος Χίος ανέβασε στην ιστοσελίδα του φωτογραφία του μέσα από το περιπολικό, με λεζάντα που αναγράφει: «Εύχομαι να περάσω καλά. Η αστυνομία ήταν πάντα ευγενής. Πάω να ακούσω ποιο κυβερνητικό κάθαρμα μου την έστησε. Δημοκρατία επί ΣΥΡΙΖΑ. Να την απολαύσουμε».

Η εν λόγω ιστοσελίδα συνδέει τη σύλληψη του δημοσιογράφου με το χθεσινό πρωτοσέλιδο της έντυπης έκδοσης της εφημερίδας του, όπου αναφερόταν στον Χρήστο Σπίρτζη.

Στα τέλη του περασμένου μήνα μήνυση σε βάρος του Στέφανου Χίου για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση, για πλήθος δημοσιευμάτων της εφημερίδας και του δικτυακού τόπου του, είχαν καταθέσει οι υπουργοί Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης και Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας.

Πηγή: in.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet