«13 ιστορίες που μπορεί να σου αλλάξουν τη ζωή» στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

«13 ιστορίες που μπορεί να σου αλλάξουν τη ζωή» στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων

Ο Σύλλογος Διδασκόντων & ο Σύλλογος Γονέων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων, σε συνεργασία με την Α’ Σχολική Επιτροπή, προσκαλούν στην ομιλία του συγγραφέα Στέφανου Ξενάκη «13 ιστορίες που μπορεί να σου αλλάξουν τη ζωή», την Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020, 18:00-21:00, στο 5ο Δημοτικό Βριλησσίων (Αλφειού 62 & Χελμού).

Ο Στέφανος Ξενάκης, ο γνωστός συγγραφέας βιβλίων όπως το «ΔΩΡΟ», μέσα από καθημερινές ιστορίες ανθρώπων που ζουν δίπλα μας αναδεικνύει μια σειρά από απλές και φαινομενικά ασήμαντες συνήθειες που κάνουν τη διαφορά. Θαύματα που συμβαίνουν σε όλους μας και συχνά τα προσπερνάμε, παρουσιάζοντας έναν διαφορετικό τρόπο θέασης της ζωής που συντελεί στην προσωπική ανάπτυξη και αυτοβελτίωση.

Μια ομιλία – πρόσκληση να βυθιστούμε στον εσωτερικό μας κόσμο, να αναμετρηθούμε με τις αποφάσεις μας και με τον τρόπο που ζούμε και σκεφτόμαστε κι όπως ο ίδιος λέει και στο βιβλίο του, «κάθε μέρα είναι ένα Δώρο. Να το ανοίγεις. Μην το πετάς. Η Ζωή η ίδια είναι Δώρο. Να τη ζεις. Μην την προσπερνάς».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet