Τρία θετικά δείγματα στα 566 rapid tests για κορωνοϊό στα Βριλήσσια
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Τρία θετικά δείγματα στα 566 rapid tests για κορωνοϊό στα Βριλήσσια

Στον δειγματοληπτικό έλεγχο αντιγόνου Covid-19, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου στην πλατεία Αναλήψεως, στους κατοίκους του Δήμου Βριλησσίων διενεργήθηκαν συνολικά δωρεάν 566 rapid tests, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο έλεγχος έδειξε ότι τρία από τα δείγματα είναι θετικά στον ιό.

«Η συμμετοχή και το αποτέλεσμα του δειγματοληπτικού ελέγχου επιβεβαιώνει την υπευθυνότητα των δημοτών και του Δήμου απέναντι στον ιό Covid-19. Διανύουμε μια μεγάλη δοκιμασία με δυσμενείς επιπτώσεις για την υγεία, την οικονομία και την κοινωνική συνοχή. Συνεχίζουμε με ευθύνη απέναντι στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο», δηλώνει ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης

Ο Δήμος Βριλησσίων υπενθυμίζει ότι μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης πραγματοποιείται μεταφορά ηλικιωμένων, ατόμων με κινητικά προβλήματα, αλλά και μοναχικών πολιτών προς τα εμβολιαστικά κέντρα, όπου έχουν προγραμματιστεί ραντεβού.

Η μεταφορά των δημοτών γίνεται με οχήματα του Δήμου, συνοδεία προσωπικού του ΟΚΠΑ, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης της δημόσιας υγείας, επισημαίνει η διοίκηση.

Για ραντεβού και περαιτέρω πληροφορίες οι δημότες μπορούν να απευθύνονται στους τηλ. αριθμούς επικοινωνίας: 210 6135611, 210 8100224, 210 8105052 και 210 8045564.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet