Αποδόθηκε στον Δήμο Βριλησσίων το Ο.Τ. 365
Ποιότητα Ζωής

Αποδόθηκε στον Δήμο Βριλησσίων το Ο.Τ. 365

Η δημοτική έκταση επί των οδών Κισσάβου και Μητροπούλου, γνωστή ως Ο.Τ. 365, 10 στρεμμάτων σχεδόν, επανήλθε την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016 στον Δήμο Βριλησσίων και αποτελεί πλέον σημαντική  δημοτική περιουσία προς όφελος της πόλης και των δημοτών της.

Ήδη από την επόμενη ημέρα οι δημοτικές υπηρεσίες ανέλαβαν τον καθαρισμό σημαντικών κι επί έτη εγκαταλελειμμένων τμημάτων του χώρου, παρουσία του δημάρχου της πόλης Ξένου Μανιατογιάννη.

Σχετικά με την εξέλιξη αυτή ο Δήμος Βριλησσίων επισημαίνει ότι:

«Μετά από επίπονο και μακροχρόνιο αγώνα της παρούσας δημοτικής Αρχής και τη συμπαράσταση της μεγάλης πλειοψηφίας των δημοτικών παρατάξεων και των δημοτών, ο ιδιώτης και η εταιρεία του, που για μια δωδεκαετία εκμεταλλευόταν τον χώρο, υπέγραψαν στις 20/10/2016 το πρωτόκολλο παράδοσης του χώρου στον Δήμο αφού προηγουμένως είχαν αποσυρθεί από τις αβάσιμες διεκδικήσεις τους για παράταση της μίσθωσης και είχαν οδηγηθεί σε αναγκαστικό συμβιβασμό – αποχώρηση».

»Το πρώτο σημαντικό  και ιστορικό μεγάλο βήμα έγινε. Ακολουθεί η κοινωνικά ωφέλιμη -και ιδιαίτερα για τη νεολαία μας- αξιοποίηση του χώρου.

»Η δημοτική Αρχή που όπως απέδειξε εργάζεται με σχέδιο, συνέπεια και συνέχεια προεκλογικών δεσμεύσεων και έργων προετοιμάζει τον οδικό χάρτη ενεργειών για την επόμενη ημέρα. Θέλησή της η διαμόρφωση και η ανεύρεση της καλύτερης επιλογής μέσα από διάλογο τόσο στο πλαίσιο του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και στο πλαίσιο της κοινωνίας.

»Μας ενώνουν και μας δυναμώνουν οι αγώνες για την υπέρβαση των προβλημάτων της πόλης μας και πιστεύουμε ότι μαζί μπορούμε να ολοκληρώσουμε τις δεσμεύσεις μας και στα άλλα μεγάλα θέματα της πόλης μας, ανεβάζοντας τον πήχη και στοχεύοντας συλλογικά σε μια σύγχρονη, βιώσιμη και ανθρώπινη κοινωνία  για τον τόπο μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet