Εντυπωσιάζει και… σε καμβά η Ρεματιά Πεντέλης – Χαλανδρίου
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Εντυπωσιάζει και… σε καμβά η Ρεματιά Πεντέλης – Χαλανδρίου

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η τριήμερη Έκθεση Ζωγραφικής με θέμα τη «Ρεματιά», που συνδιοργάνωσαν ο Πολιτιστικός-Επιστημονικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Χαλανδρίου «ΑΡΓΩ» και ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος και Ρεματιάς Πεντέλης Χαλανδρίου.

Στην Έκθεση, η οποία παρουσιάστηκε σε χώρο στα Βριλήσσια, πήραν μέρος 19 ερασιτέχνες ζωγράφοι με 27 έργα τους, οι οποίοι αποτύπωσαν με τη δική τους εικαστική ματιά εικόνες της Ρεματιάς.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης ξεκίνησαν με ομιλία του ζωγράφου Νίκου Οικονομίδη, σύντομο χαιρετισμό του αντιδημάρχου Βριλησσίων Αλέξη Μαυραγάνη και των προέδρων των δύο Συλλόγων, Μαρίνας Σμαραγδή (Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος και Ρεματιάς Πεντέλης – Χαλανδρίου και Στέφανου Καμπά (Σύλλογος Χαλανδρίου «ΑΡΓΩ»), ενώ στη συνέχεια ακολούθησε προβολή βίντεο με θέμα τη Ρεματιά.

Την Έκθεση επισκέφθηκαν η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Σοφία Κορωναίου, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του Δήμου Βριλησσίων, Αλέξης Μαυραγάνης, καθώς και πολλές δεκάδες φίλοι και φιλότεχνοι των δύο Συλλόγων, αποκομίζοντας εξαιρετικές εντυπώσεις από τα έργα και την οργάνωση.

Με ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές ευχαριστούν όλους τους εικαστικούς που έλαβαν μέρος, όπως και τον Δήμο Βριλησσίων για την παραχώρηση της αίθουσας «Νίκος Εγγονόπουλος», στο πάρκο «Μίκης Θεοδωράκης», καθώς και την εξαιρετική φιλοξενία και υποστήριξη που τους προσέφερε όλες τις μέρες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet