Δράση για μια Άλλη Πόλη: Ένας απολογισμός της πρώτης χρονιάς στο Δημοτικό Συμβούλιο Βριλησσίων
Πολιτική

Δράση για μια Άλλη Πόλη: Ένας απολογισμός της πρώτης χρονιάς στο Δημοτικό Συμβούλιο Βριλησσίων

«Αυτές τις ημέρες συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τότε που ανέλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο που προέκυψε από τις εκλογές του 2019. Τον απολογισμό της χρονιάς θα έπρεπε κανονικά να παρουσιάσει η ίδια η δημοτική αρχή, να κριθεί και να συζητηθεί. Αλλά ως συνήθως, αυτό δεν έγινε, ούτε και μάλλον θα συμβεί».

Τα παραπάνω σημειώνει η Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων Δράση για μια Άλλη Πόλη, δίνοντας ταυτόχρονα στη δημοσιότητα τον δικό της απολογισμό γι’ αυτή την πρώτη δημοτική περίοδο.

Μεταξύ άλλων, η δημοτική κίνηση αναφέρει:

…οι παρατάξεις οφείλουν να «μιλάνε» και να εκτίθενται, ανάλογα με την οπτική τους. Η δική μας οπτική, λοιπόν, εστιάζει περισσότερο στις πολιτικές νοοτροπίες, παρά στα όποια έργα έγιναν. «Ψιλά γράμματα», θα πει ίσως, κάποιος. Όμως στην πολιτική το ζήτημα της οπτικής είναι κρίσιμο.

Για ποια Αυτοδιοίκηση μιλάμε; Για ποιον Δήμο αγωνιζόμαστε; Πώς αυτό μεταφράζεται σε καθημερινή πολιτική; Διότι χωρίς προσανατολισμό δεν αποκτούν νόημα οι πράξεις.

Η ΔΡΑΣΗ εδώ έχει κάτι να πει. Άλλοι το αποφεύγουν ή αρκούνται σε όσα αποφασίζονται εκτός Αυτοδιοίκησης. Θα ήταν όμως καλύτερα οι απόψεις να κατατίθενται, ώστε να συνεννοούμαστε καλύτερα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet