130 προληπτικοί έλεγχοι από τον ΕΟΔΥ σε εργαζόμενους του Δήμου Βριλησσίων
Print Friendly, PDF & Email
Βριλήσσια

130 προληπτικοί έλεγχοι από τον ΕΟΔΥ σε εργαζόμενους του Δήμου Βριλησσίων

Κινητή μονάδα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) επισκέφθηκε τον Δήμο Βριλησσίων στο πλαίσιο πρόληψης μετάδοσης του κορωνοιού, όπου κλιμάκιο πραγματοποίησε μοριακό έλεγχο στους  εργαζόμενους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της υγειονομικής κρίσης.  

«Συνεχίζουμε χωρίς να εφησυχάζουμε στο πλαίσιο της προστασίας κατά της Covid-19. Οι εργαζόμενοι παρέμειναν στις θέσεις τους αυτή την κρίσιμη περίοδο και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Είναι υποχρέωση να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για την καλύτερη δυνατή προστασία τους και τη διασφάλιση της  υγείας όλων, ώστε να εξακολουθούμε να προσφέρουμε με ασφάλεια τις υπηρεσίες μας», δήλωσε ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης

Ειδικότερα, διενεργήθηκαν δειγματοληπτικά 130 τεστ μοριακής ανίχνευσης κορονωϊού και σε δεύτερο χρόνο -στο πλαίσιο της επιδημιολογικής επιτήρησης- θα υπάρξει και έλεγχος αντισωμάτων. 

Υπεύθυνη για τον προγραμματισμό και συντονισμό της δράσης ανέλαβε η αρμόδια αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Αγωγής Υγείας και πρόεδρος του ΟΚΑΠΔΒ, Β. Αρσένη-Λάμπρου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet