Άναψε το χριστουγεννιάτικο δένδρο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής
Κοινωνία

Άναψε το χριστουγεννιάτικο δένδρο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Με δύο ζεστές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους υποδέχθηκε τον Δεκέμβριο, τον μήνα των Χριστουγέννων, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής.

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, στην κεντρική πλατεία της πόλης άναψε το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δένδρο του Ηρακλείου και ακούστηκαν τα πρώτα κάλαντα των γιορτών από τα παιδιά του Εθνικού Ωδείου Ηρακλείου, τα οποία έδωσαν τη σκυτάλη στη Χριστίνα Γκόλια και την μπάντα της, που ταξίδεψαν το κοινό με τις μελωδίες τους. Παράλληλα, στην πλατεία στήθηκε το γραμματοκιβώτιο του Άγιου Βασίλη, το οποίο περιμένει τα γράμματα των παιδιών προς τον Άγιο.

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, στην πλατεία Αγίου Λουκά στήθηκε το δένδρο των ευχών και όλα τα παιδιά, μικρά και… μεγάλα, κρέμασαν τις δικές τους ευχές για τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά που θα έρθει σε λίγες ημέρες. Οι Bronza Banda τραγούδησαν χριστουγεννιάτικους αλλά και παραδοσιακούς ρυθμούς, καλώντας τον κόσμο σε χορό.

«Ζούμε σε μια περίοδο που πρέπει να πρυτανεύσει η αγάπη, η λογική, η αδελφοσύνη. Το πνεύμα των φετινών Χριστουγέννων ας φέρει Ειρήνη σε όλο τον κόσμο. Και να μην ξεχνάμε τούτο: όσο και να προοδεύσουμε τεχνολογικά, όσο και να βάζουμε την τεχνητή νοημοσύνη στη ζωή μας, τις ανθρώπινες σχέσεις και την επαφή δεν θα την αντικαταστήσει τίποτα και ποτέ. Καλές γιορτές σε όλους» ήταν το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής Νίκου Μπάμπαλου.

Οι γιορτινές εκδηλώσεις που έχει ετοιμάσει το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα και θα κορυφωθούν τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet