Έτοιμα για την έναρξη των πανελληνίων τα εξεταστικά κέντρα στο Ηράκλειο Αττικής
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Έτοιμα για την έναρξη των πανελληνίων τα εξεταστικά κέντρα στο Ηράκλειο Αττικής

Πανέτοιμα να υποδεχθούν τους μαθητές, που από τη Δευτέρα 14 Ιουνίου μπαίνουν στη μάχη των φετινών πανελληνίων εξετάσεων, είναι τα τρία σχολεία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής τα οποία θα λειτουργήσουν ως εξεταστικά κέντρα. Τα συνεργεία του Δήμου έχουν ήδη απολυμάνει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους στα 1ο, 2ο και 4ο Λύκεια της πόλης, διατηρώντας τις αυξημένες βάρδιες του προσωπικού καθαριότητας, ώστε τα σχολεία να καθαρίζονται τακτικώς κατά τη διάρκεια της εξεταστικής περιόδου.

Επιπλέον, τη Δευτέρα 14/6 ο Δήμος, σε συνεργασία με τις διευθύνσεις των λυκείων, θα έχει στη θέση τους και στη διάθεση των παιδιών όλα τα απαραίτητα αντισηπτικά μέσα προκειμένου να τηρηθούν τα πρωτόκολλα της υγειονομικής ασφάλειας ενάντια στην πανδημία. Παράλληλα, δε, η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα φροντίσει να μοιράζεται ατομικά μπουκάλια με νερό στους μαθητές που εξετάζονται.

«Ξεκινά μια κομβική περίοδος για τη ζωή των παιδιών μας, η οποία θα κρίνει τα επόμενα βήματα της σταδιοδρομίας τους. Μέσα σε ιδιαίτερες συνθήκες, αυτές της πανδημίας, εμείς οφείλουμε να φροντίσουμε ώστε η μόνη έγνοια που θα έχουν οι μαθητές της πόλης να είναι το πώς θα αποδώσουν όσο το δυνατό καλύτερα στις εξετάσεις. Τους εύχομαι καλή επιτυχία, τους προτρέπω να είναι ψύχραιμοι και με, όσο το δυνατό, καθαρό μυαλό και τους υπόσχομαι ότι ο Δήμος θα είναι δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν», σχολίασε ενόψει της εξεταστικής περιόδου ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet