ΑΚΕΠ – Συνεργασία: Να εξεταστεί η επαναπρόσληψη των απολυμένων του Επικοινωνία 94FM
Κοινωνία

ΑΚΕΠ – Συνεργασία: Να εξεταστεί η επαναπρόσληψη των απολυμένων του Επικοινωνία 94FM

Την επανεξέταση του θέματος της επαναπρόσληψης των απολυμένων εργαζομένων του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ηρακλείου Αττικής, Επικοινωνία 94FM, ζητεί η παράταξη ΑΚΕΠ – Συνεργασία, με αφορμή συνέλευση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ραδιοφωνίας κατά την οποία θα συζητηθεί η ανανέωση συμβάσεων εργαζομένων.

«Λεφτά υπάρχουν» επισημαίνει η παράταξη του δημοτικού συμβούλου Παντελή Βλασσόπουλου και τονίζει ότι ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, «πολιτικά είναι υπέρ της εργασιακής ομηρίας εργαζομένων μέσα από διαρκείς συμβάσεις ορισμένου χρόνου».

Ακολουθεί η ανακοίνωση της παράταξης:

Λεφτά υπάρχουν

Πριν από 5 περίπου χρόνια ο κ. Μπάμπαλος προέβη σε απολύσεις εργαζομένων στο δημοτικό ραδιόφωνο με πρόσχημα τον εξορθολογισμό των οικονομικών του.

Στην ημερήσια διάταξη του Διοικητικού Συμβουλίου της δημοτικής επιχείρησης Ραδιοφωνίας της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου 2019 υπάρχουν ως θέματα δώδεκα (!) ανανεώσεις συμβάσεων ορισμένου χρόνου εργαζομένων. Πρόκειται ως επί τω πλείστω για πολιτικούς φίλους ακόμα και παλιούς υποψηφίους του συνδυασμού του κ. Μπάμπαλου.

Είναι γνωστό ότι ο κ. Μπάμπαλος πολιτικά είναι υπέρ της εργασιακής ομηρίας εργαζομένων μέσα από διαρκείς συμβάσεις ορισμένου χρόνου.

Ειδικά τώρα που «…λεφτά υπάρχουν…», απ’ ότι φαίνεται από τις εισηγήσεις των διοικούντων, αναμένουμε την επανεξέταση του θέματος της επαναπρόσληψης των απολυμένων εργαζομένων.

Αναμένουμε επίσης τη στάση της νέας διοίκησης του Δ.Σ. του Ραδιοφώνου και -ειδικά ως προς ορισμένους- την επίδειξη συνέπειας λόγων και έργων.

Μετά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. θα επανέλθουμε αναλυτικά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet