Ανοικτό το οδικό δίκτυο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής – Ειδικές λειτουργίες για την εξυπηρέτηση των δημοτών
Φωτογραφία: Δήμος Ηρακλείου Αττικής
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ανοικτό το οδικό δίκτυο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής – Ειδικές λειτουργίες για την εξυπηρέτηση των δημοτών

Καθαρό και ανοικτό είναι από νωρίς το πρωί το βασικό οδικό δίκτυο αλλά και η συντριπτική πλειοψηφία των μικρών δρόμων του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή. Τα συνεργεία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, που παραμένουν σε επιφυλακή τα τελευταία 24ωρα εξαιτίας της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα», φρόντισαν για την αλατόστρωση και τον εκχιονισμό όσων οδών χρειάστηκε ώστε η πόλη να είναι λειτουργική από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας.

Εντούτοις, εάν κάποιος κάτοικος πρέπει να μετακινηθεί για εξαιρετικά σοβαρούς λόγους (όπως λόγοι υγείας) και δυσκολεύεται να το κάνει με ίδια μέσα, μπορεί να επικοινωνεί με τον υπεύθυνο της βάρδιας Πολιτικής Προστασίας στο τηλέφωνο 6930 071362 και ο Δήμος θα αναλάβει τη μεταφορά του.

Στο ίδιο τηλέφωνο μπορούν να απευθύνονται οι δημότες για οποιοδήποτε άλλο έκτακτο πρόβλημα αρμοδιότητας του Δήμου που τυχόν να προκύψει εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Παράλληλα, το Α’ ΚΑΠΗ του Δήμου (Πολυτεχνείου & Ελπίδος) παραμένει ανοικτό για το κοινό ως θερμαινόμενος χώρος τη Δευτέρα 6 και την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου, από τις 08.00 έως τις 18.00, ώστε να το χρησιμοποιήσουν οι κάτοικοι της πόλης που δεν έχουν ίδια μέσα θέρμανσης. Ανάλογα με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων θα καθοριστεί και η περαιτέρω λειτουργία του τις επόμενες ημέρες.

Ο δήμαρχος Νίκος Μπάμπαλος δηλώνει σχετικά:

«Όπως πάντα, προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια του δημότη και, ακολούθως, η διασφάλιση της λειτουργικότητας της πόλης. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου εργαζόμενους του Δήμου που για ακόμα μια φορά ήταν, όχι μόνο συνεπείς, αλλά απόλυτα αφοσιωμένοι στο καθήκον και έτσι καταφέραμε και σε αυτή τη κακοκαιρία να κρατήσουμε τον Δήμο ανοικτό και προσβάσιμο. Παραμένουμε στους δρόμους και τις επόμενες ώρες, μέχρι να περάσει η κακοκαιρία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet