Απαλλάσσονται από τα τροφεία Μαρτίου και Απριλίου οι Ηρακλειώτες
Κοινωνία

Απαλλάσσονται από τα τροφεία Μαρτίου και Απριλίου οι Ηρακλειώτες

Την απαλλαγή των οικογενειών του Ηρακλείου, τα παιδιά των οποίων φιλοξενούνται στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, από την υποχρέωση καταβολής τροφείων για Μάρτιο και Απρίλιο αποφασίζει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής.

Με δήλωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο δήμαρχος της πόλης, Νίκος Μπάμπαλος, προαναγγέλλει τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας, την Δευτέρα 6 Απριλίου, προκειμένου να ληφθεί η εν λόγω απόφαση.

Ειδικότερα, ο δήμαρχος σχολιάζει σχετικά:

«Προτεραιότητά μας αυτές τις ημέρες είναι να θωρακίσουμε τη δημόσια υγεία, να προστατεύσουμε την πόλη. Παράλληλα, όμως, πρέπει να πάρουμε μέτρα που θα ελαφρύνουν τις οικογένειες του Δήμου. Έδωσα οδηγίες τη Δευτέρα να συγκληθεί το Δ.Σ. του ΟΠΑΚΜ και να ορίσει την απαλλαγή από τα τροφεία των γονέων που έχουν τα παιδιά τους στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, για το διάστημα από τη στιγμή που σταμάτησαν να λειτουργούν έως και τέλος Απριλίου. Ανάλογα με τις εξελίξεις θα καθορίσουμε τις επόμενες αποφάσεις μας. Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί, ό,τι είναι σωστό για τους συμπολίτες μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet